Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος: Κανείς στην κυβέρνηση δεν μπορεί να διατηρήσει την πλαστή αντιμνημονιακή παρθενία του

Βενιζέλος: Κανείς στην κυβέρνηση δεν μπορεί να διατηρήσει την πλαστή αντιμνημονιακή παρθενία του
Ήρθε η ώρα του κόστους για την κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, σχετικά με τους χειρισμούς της στην διαπραγμάτευση.
Ειδικότερα ο κ. Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής, προειδοποίησε την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα βρεθεί προ πολύ δυσάρεστων εκπλήξεων τις επόμενες μέρες, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Δεν ξέρετε τα δεδομένα και αγωνίζεστε για ένα πουκάμισο αδειανό, για μια Ελένη…».
Παράλληλα κάλεσε προσωπικά τον κ. Τσίπρα να έρθει «με ίσους όρους κοινοβουλευτικού διαλόγου και να ενημερώσει τη Βουλή, όχι με μεγαλοστομίες που διαρκούν λίγα λεπτά».
Μάλιστα σχολιάζοντας την αναφορά του πρωθυπουργού για μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε σε επιτακτικό τόνο τα ερωτήματα: «Πότε, σε πιο πλαίσιο, για πόσο χρόνο, με ποια χρηματοδότηση, με Μνημόνιο Τρία, με πόσο πρόσθετο δάνειο, που θα δώσει ποιος και ποιος θα εγκρίνει και για πόσα χρόνια ακόμη εκτός αγορών χωρίς προοπτική ανάκαμψης; Και - επέμεινε - τί γίνεται με την πραγματική οικονομία με τα δημοσιονομικά δεδομένα;»
Ακόμη είπε πως ο πρωθυπουργός δεν κάνει διαπραγμάτευση με τους έξω, «κάνει διαπραγμάτευση με τους μέσα», και «γι' αυτό η επινόηση του δημοψηφίσματος ως διαφυγή από το εσωκομματικό αδιέξοδο, με εθνικό κόστος».
Τέλος, ο κ. Βενιζέλος είπε πως τώρα ήρθε η ώρα του κόστους, «όχι μόνο για τον κ. κ. Τσίπρα και τη μικρή ομάδα του Μαξίμου, αλλά για όλα τα μέλη της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας», γιατί «κανείς δεν μπορεί να διατηρήσει την πλαστή αντιμνημονιακή παρθενία του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης