Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής (υπ. Υγείας): Δεν θα έπρεπε να προκύψει το θέμα της Παναρίτη – Δεν θα πάμε σε εκλογές

Κουρουμπλής (υπ. Υγείας): Δεν θα έπρεπε να προκύψει το θέμα της Παναρίτη – Δεν θα πάμε σε εκλογές
Η συμφωνία θα περάσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ο υπουργός Υγείας
Την άποψη πως δεν θα έπρεπε καν να προκύψει θέμα Παναρίτη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, καθώς αυτή τη στιγμή απαιτείται συστράτευση όλων των δυνάμεων και ενότητα εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Π. Κουρουμπλής.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ. Κουρουμπλής εξέφρασε την αντίθεσή του με την επιλογή της Ελένης Παναρίτη ως εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, αν και τόνισε ότι δεν ήταν στους 41 βουλευτές που υπέγραψαν την επιστολή-βέτο.
Όσον αφορά στον Γιάνη Βαρουφάκη και τις φήμες περί απομάκρυνσής του από το υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Κουρουμπλής δεν θέλησε να πάρει θέση, λέγοντας  μόνο ότι πρέπει να γίνει προσεκτική διαχείριση με τον υπουργό Οικονομικών.
Επιπλέον, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία, αυτή θα περάσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, παρά το γεγονός ότι σίγουρα - όπως είπε - θα υπάρξουν δυσκολίες και προβληματισμοί μέχρι την τελευταία στιγμή.
Τόνισε πάντως ότι δεν πιστεύει ότι θα υπάρξουν απώλειες και προσφυγή στις κάλπες.
Για τις διαπραγματεύσεις ο κ.Κουρουμπλής τόνισε ότι βρισκόμαστε στο δυσκολότερο σημείο της πορείας των συζητήσεων και πρέπει να βρεθεί ένας κοινός στόχος ανάμεσα στις δύο πλευρές.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης