Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ): Μύθος η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης – Τρώει χρόνο…

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ): Μύθος η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης – Τρώει χρόνο…
Οι εταίροι κινούνται πλέον ερήμην της Ελλάδας υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Την άποψη πως ήταν μύθος τόσο η τεχνική όσο και η πολιτική διαπραγμάτευση της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση στη πραγματικότητα δε διαπραγματεύεται».
«Ενώ τρώει χρόνο νομίζει ότι κερδίζει χρόνο.
Εάν κάνει κάποια διαπραγμάτευση αυτή είναι η εσωτερική, εσωκομματική διαπραγμάτευση, εδώ στην Αθήνα, με τους βουλευτές και τα στελέχη της και τις τάσεις που υπάρχουν στο κυβερνών κόμμα.
Δεν κάνει διαπραγμάτευση με τους εταίρους» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα της χθεσινής συνάντησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean Claude Juncker.
«Οι εταίροι κινούνται πλέον ερήμην της Ελλάδος και επίσης φαίνεται ότι δεν έχει γίνει καμία σοβαρή τεχνική συζήτηση, γιατί χθες, ο κ. Τσίπρας και οι συνοδοί του βρέθηκαν αντιμέτωποι με τεχνικού χαρακτήρα προτάσεις και κείμενα που θα έπρεπε να έχουν φτάσει ώριμα στο επίπεδο του πρωθυπουργού, στο επίπεδο του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του προέδρου του Eurogroup» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Βενιζέλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης