Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής (υπ. Υγείας): Η ΕΚΤ έπρεπε να διευκολύνει τον ελληνικό λαό να ψηφίσει στο δημοψήφισμα σε περιβάλλον ηρεμίας

Κουρουμπλής (υπ. Υγείας): Η ΕΚΤ έπρεπε να διευκολύνει τον ελληνικό λαό να ψηφίσει στο δημοψήφισμα σε περιβάλλον ηρεμίας
Ένα ολόκληρο σύστημα έχει πέσει πάνω στο να ωθεί τον φόβο υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας
Την άποψη πως η ΕΚΤ έπρεπε να διευκολύνει το λαό να ασκήσει το δικαίωμα του σε ένα περιβάλλον ηρεμίας εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Π. Κουρουμπλής.
«Ένα ολόκληρο σύστημα έχει πέσει πάνω στο να ωθεί το φόβο, να συντηρεί και να αποδέχεται τον εκβιασμό που δέχεται η χώρα» υπογράμμισε ο κ.Κουρουμπλής, ο οποίος αναφέρθηκε στην χθεσινή παρέμβαση του πρωθυπουργού της Ιταλίας, Matteo Renzi με την οποία εγκάλεσε χθες τον Juncker για την «ωμή παρέμβαση του».
Ο κ.Κουρουμπλής  εξαπέλυσε επίθεση εναντίον όσων με πολύ εύκολο τρόπο χρεώνουν την κυβέρνηση για όλο αυτό που συμβαίνει, ανάμεσα σε αυτούς και τα πολιτικά κόμματα
Σχολιάζοντας τις εικόνες με τον κόσμο που ταλαιπωρείται στις ουρές, έξω από τα ΑΤΜ, ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι «προφανώς δεν είναι σε κανέναν ευχάριστο να βλέπει αυτές τις εικόνες και την ταλαιπωρία».
«Ωστόσο οι άνθρωποι παίρνουν τη σύνταξη τους, έστω και με αυτό τον ρυθμό» υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας, ο οποίος επισήμανε ότι πρέπει να αναγνωρίσει κανείς από που ξεκίνησε αυτή η σημερινή κατάσταση.
«Περίμενα η Ευρώπη να λειτουργήσει με έναν άλλο πολιτικό πολιτισμό.
Δεν το έκανε.
Εκείνο που προτείνω είναι να υπάρξει μέτρο σε όλους μας και τονίζοντας ότι δεν χρειάζεται να διχάσουμε τον ελληνικό λαό» τόνισε ο κ.Κουρουμπλής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης