Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (υπ. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης): Τις επόμενες ώρες οι αποφάσεις από τον πρωθυπουργό

Σκουρλέτης (υπ. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης): Τις επόμενες ώρες οι αποφάσεις από τον πρωθυπουργό
Πολιτικές εξελίξεις άμεσα προανήγγειλε ο κ.Σκουρλέτης
Την άποψη ότι ενδεχομένως εντός και των επόμενων ωρών θα γίνουν γνωστές οι αποφάσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Π. Σκουρλέτης κατόπιν της συνάντησης που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σε δηλώσεις του κατόπιν της συνάντησης και ερωτηθείς για το εάν θα προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές, ο κ.Σκουρλέτης υποστήριξε χαρακτηριστικά πως «τις επόμενες ώρες θα μάθετε περισσότερα».
Όταν οι δημοσιογράφοι του επεσήμαναν πως η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη μεταθέτει τις αποφάσεις  για τις πολιτικές εξελίξεις «από Δευτέρα», ο υπουργός τόνισε ότι «μπορεί και τις επόμενες ώρες», αν και από την κυβέρνηση διαμηνυόταν πως ανακοινώσεις για τις αποφάσεις του πρωθυπουργού αναμένονται αύριο ή μεθαύριο, αλλά όχι πάντως σήμερα.
Ερωτηθείς για το ποια είναι η δική του θέση για το ποια πρέπει να είναι η  επόμενη κίνηση του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Σκουρλέτης παρέπεμψε σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, στις οποίες είχε ταχθεί υπέρ των εκλογών.
Επιπλέον, ο υπουργός τόνισε ότι «κάποια από τα σενάρια που ακούγονται είναι φαντασίας», αρνούμενος πάντως να αποκαλύψει ποια είναι αυτά, καθώς σε σχετική ερώτηση, απάντησε «δεν μπορώ να σας πω».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης