Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεουτσάκος (Λαϊκή Ενότητα): Ο Τσίπρας μετατρέπει τη χώρα σε αποικία - Παραμύθι ότι ρίξαμε την κυβέρνηση

Λεουτσάκος (Λαϊκή Ενότητα): Ο Τσίπρας μετατρέπει τη χώρα σε αποικία - Παραμύθι ότι ρίξαμε την κυβέρνηση
Δεν είναι καταστροφή το εθνικό νόμισμα
Ευθείες βολές προς τον παραιτηθέντα πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Στάθης Λεουτσάκος, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Λαϊκής Ενότητας.
Ο Αλέξης Τσίπρας μετατρέπει τη χώρα σε αποικία με το μνημόνιο, κατήγγειλε ο κ. Λεουτσάκος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Άλλοι αθέτησαν τις προγραμματικές μας δηλώσεις, πρόσθεσε, για να χαρακτηρίσει μάλιστα παραμύθι ότι "εμείς (η Λαϊκή Ενότητα) ρίξαμε την κυβέρνηση".
"Είναι παραμύθι ότι εμείς ρίξαμε την κυβέρνηση, δεν είπαμε στον ελληνικό λαό ότι θα του φέρουμε ένα νέο μνημόνιο¨, εξήγησε ο κ. Λεουτσάκος.
Στη συνέχεια της τηλεοπτικής του συνέντευξης ο κ. Λεουτσάκος σημείωσε πως δεν συνιστά καταστροφή για την Ελλάδα το εθνικό νόμισμα, ενώ πρόσθεσε πως για τη Λαϊκή Ενότητα το νόμισμα δεν είναι αυτοσκοπός.
Ο κ. Λεουτσάκος επανέλαβε την ανάγκη εθνικοποίησης των τραπεζών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως "Οι υπουργοί θα είναι απλοί υπάλληλοι, αν το τραπεζικό σύστημα δεν είναι υπό τον έλεγχο του δημοσίου".
Επί πέντε χρόνια χρεώνουμε τον ελληνικό λαό για τις τράπεζες, κατήγγειλε, μεταξύ άλλων.
Τα έσοδα του ελληνικού δημοσίου από τους φόρους φτάνουν για να πληρωθούν οι μισθοί κι οι συντάξεις, σημείβσε στη συνέχεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης