Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης: Δεν είναι ουτοπικό να ζητά αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ – Δεν θα συνεργαστούμε με τη ΝΔ

Σπίρτζης: Δεν είναι ουτοπικό να ζητά αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ – Δεν θα συνεργαστούμε με τη ΝΔ
Είμαι στη διάθεση του ΣΥΡΙΖΑ για το εάν και που θα είμαι υποψήφιος τόνισε ο κ.Σπίρτζης
Την θέση ότι δεν είναι ουτοπικό να ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ την αυτοδυναμία διατύπωσε ο πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος πάντως απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ, όπως και με κάποια άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης που είναι δύσκολο να αποδεχθούν τις αρχές και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Σπίρτζης.
«Εμείς δεν θα υπερασπιστούμε μέτρα που δεν πιστεύουμε.
Προτιμήσαμε να έχουμε ως κυβέρνηση μια υποχώρηση στα μέτρα και να παλέψουμε πως θα βρούμε αντισταθμιστικά μέτρα παρά να χρεοκοπήσει η χώρα» τόνισε ο κ.Σπίρτζης, ο οποίος πάντως δεν απέκλεισε το σενάριο συνεργασίας με το Ποτάμι ή το ΠΑΣΟΚ, υπό την προϋπόθεση ότι θα βρεθεί ένα πλαίσιο σε επίπεδο προγραμματικών θέσεων.
Πάντως, ο κ.Σπίρτζης τόνισε ότι δεν είναι ουτοπικό ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητά την αυτοδυναμία.
«Ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει εκείνους που θα κάνουν την διαπραγμάτευση για το χρέος και θα φέρουν την ανάπτυξη στην Ελλάδα» είπε ο πρώην υπουργός, τονίζοντας ότι έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του ΣΥΡΙΖΑ για το εάν και που θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.
Όπως είπε, δεν γνωρίζει εάν θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής, στην Α’ ή στη Β’ Αθήνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης