Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος: Το «Μνημόνιο Τσίπρα» δεν ήταν μοιραίο ή αναπόφευκτο, αλλά αποτέλεσμα των λαθών του

Βενιζέλος: Το «Μνημόνιο Τσίπρα» δεν ήταν μοιραίο ή αναπόφευκτο, αλλά αποτέλεσμα των λαθών του
«Χρειάζεται συνεργασία όλων των δημοκρατικών δυνάμεων με ευρωπαϊκό προσανατολισμό», υποστήριξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Την πεποίθησή του ότι το «Μνημόνιο Τσίπρα» δεν ήταν μοιραίο ή αναπόφευκτο, όπως παρουσιάζεται, αλλά αποτέλεσμα των λαθών του πρώην πρωθυπουργού διατύπωσε ο υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ειδικότερα, το υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο Focus Fm, υποστήριξε πως «χρειάζεται συνεργασία όλων όσων ψηφίσαμε το “μνημόνιο Τσίπρα” που δεν ήταν μοιραίο ούτε αναπόφευκτο, αλλά ήταν αποτέλεσμα των λαθών του».
Στη συνέχεια κατέστησε σαφές πως «δεν υπάρχουν περιθώρια μικροκομματικών ελιγμών», αλλά αντιθέτως απαιτείται η «συνεργασία όλων των δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας με ευρωπαϊκό προσανατολισμό».
Ο κ. Βενιζέλος άσκησε δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, καθώς, όπως είπε, «όταν δεν του έβγαινε η διάκριση “μνημονιακοί – αντιμνημονιακοί” κατασκεύασε τη διάκριση “νέο – παλιό”».
Τέλος, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως «όλοι ζητούν την αλήθεια, αλλά αρέσκονται στο ψέμα», γεγονός που χαρακτήρισε ως «ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των τελευταίων χρόνων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης