Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής (υπ. Εσωτερικών): Ένας κοινός αριθμός για ταυτότητα, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ

Κουρουμπλής (υπ. Εσωτερικών): Ένας κοινός αριθμός για ταυτότητα, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ
Θα συγκροτηθεί Επιτροπή για την καλύτερη λειτουργία του Καλλικράτη τόνισε ο κ.Κουρουμπλής
Ο εκσυγχρονισμός του κράτους και η πάταξη της φοροδιαφυγής είναι οι άμεσοι στόχοι του υπουργείου Εσωτερικών όπως ανέφερε ο υπ. Εσωτερικών, Π. Κουρουμπλής.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κουρουμπλής υποστήριξε πως ανοίγουν θέματα που έχουν να κάνουν με τον εκσυγχρονισμό του κράτους και προανήγγειλε την συγκρότηση επιτροπής για τον Καλλικράτη προκειμένου να συζητήσει το νέο θεσμικό πλαίσιο για την καλύτερη λειτουργία του θεσμού.
Επιπλέον, υποστήριξε πως την Τετάρτη θα έχει συνάντηση με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος  προκειμένου να έχει μια καλύτερη πληροφόρηση από τους ανθρώπους που ζουν το πρόβλημα και δήλωσε ότι  προωθούνται οι διαδικασίες για την ενοποίηση ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, αριθμού αστυνομικής ταυτότητας ώστε να παταχθεί η γραφειοκρατία.
Ερωτηθείς για την εξαίρεση των μαθητών από το μάθημα των Θρησκευτικών, ο κ.Κουρουμπλής απέφερε να τοποθετηθεί, τονίζοντας πάντως πως η σχέση με την εκκλησία πρέπει να μείνει σε ένα υγιές πεδίο αμοιβαίας κατανόησης, υπογραμμίζοντας ότι τα ζητήματα πρέπει να εξαγγέλλονται με συνεννόηση και συζήτηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης