Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος (Δημοκρατική Συμπαράταξη): Η κυβέρνηση δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει στην κοινωνία

Θεοχαρόπουλος (Δημοκρατική Συμπαράταξη): Η κυβέρνηση δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει στην κοινωνία
Η χώρα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο και εδώ ακούμε εκθέσεις ιδεών από την κυβέρνηση
Οι προγραμματικές δηλώσεις δείχνουν ότι η κυβέρνηση δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει στην κοινωνία, κατήγγειλε, από το βήμα της βουλής ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θ. Θεοχαρόπουλος, στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά "στις προγραμματικές του δηλώσεις ο Πρωθυπουργός είπε ότι «τον τελευταίο καιρό οι πολίτες νιώθουν ότι κάτι έχει αλλάξει».
Προς ποια κατεύθυνση δεν μας είπε όμως.
Η πλήρης στασιμότητα στην αναπτυξιακή διαδικασία και στην επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας, με την παράλυση του παραγωγικού ιστού συνθέτουν την εικόνα μίας εξαιρετικά σκληρής πραγματικότητας.
Οι προγραμματικές δηλώσεις δείχνουν ότι η κυβέρνηση δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει στην κοινωνία.
Υγιείς επιχειρήσεις κλείνουν, η ανεργία είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα, νέοι και νέες φεύγουν στο εξωτερικό, σε λίγο δεν θα έχουμε παραγωγική δραστηριότητα.
Και μέσα σε αυτό το περιβάλλον ακούσαμε προγραμματικές δηλώσεις από μία άλλη εποχή, για άλλες ανάγκες, μίας άλλης κοινωνίας.
Η χώρα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο και εδώ ακούμε εκθέσεις ιδεών από την κυβέρνηση.
Είχαμε παλαιότερα το τεχνητό κλίμα ευφορίας, το success story της ΝΔ και του κ. Σαμαρά, έχουμε τώρα το νέο success story του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα", κατήγγειλε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης