Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης (ΝΔ): Να αποφασίσουμε τι ΝΔ θέλουμε – Να ξεκαθαριστεί η αντιπολιτευτική τακτική στο ΣΥΡΙΖΑ

Βορίδης (ΝΔ): Να αποφασίσουμε τι ΝΔ θέλουμε – Να ξεκαθαριστεί η αντιπολιτευτική τακτική στο ΣΥΡΙΖΑ
Υποτονική η εκστρατεία των υποψηφίων για την αρχηγία του κόμματος υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι πρέπει να υπάρξει μια μεγάλη συζήτηση για το θέμα των ιδεών που πρέπει να έχει η ΝΔ διατύπωσε ο βουλευτής του κόμματος, Μ. Βορίδης.
«Η στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσει η ΝΔ ανοίγει μια μεγάλη συζήτηση για το θέμα των ιδεών που πρέπει να έχει το κόμμα.
Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί επίσης ποια θα είναι η αντιπολιτευτική τακτική απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ που εφαρμόζει μνημόνια και προσπαθεί να οικοδομήσει ένα κράτος της Αριστεράς» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Βορίδης.
Όπως είπε, το μεγάλο ζήτημα είναι εάν οι οργανωτικές επιλογές στο κόμμα έτσι όπως είναι δομημένο απηχεί τις ανάγκες της κοινωνίας.
Ο κ. Βορίδης είπε πως είναι υποτονική η εκστρατεία των υποψήφιων για την αρχηγία του κόμματος σημειώνοντας πως αν υπάρχουν διαφωνίες αυτές θα πρέπει να είναι για μεγάλα ζητήματα.
Επιπλέον, ανέφερε πως από το 2004 έως το 2015 έχουν αλλάξει τρία πρόσωπα στην ηγεσία της ΝΔ σημειώνοντας ότι δεν μπορεί όλοι να ήταν κακοί καθώς ακολούθησαν διαφορετικές πολιτικές, ενώ για ακόμα μια φορά απέφυγε να απαντήσει στον πιο υποψήφιο θα στηρίξει για την προεδρία της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης