Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Γεννηματά – Moscovici – Ζήτησε λύση για κόκκινα δάνεια και χρηματοδότηση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Συνάντηση Γεννηματά – Moscovici – Ζήτησε λύση για κόκκινα δάνεια και χρηματοδότηση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε στον Γάλλο επίτροπο ότι τα υφεσιακά μέτρα έχουν εξαντλήσει τις αντοχές της κοινωνίας και της οικονομίας
Δεν ήταν μόνο ο Αλέξης Τσίπρας και οι υπουργοί της κυβέρνησης που μίλησαν σήμερα με τον Pierre Moscovici, αφού μαζί του συναντήθηκε και η Φώφη Γεννηματά.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με την ευκαιρία της συνεργασίας που είχε κατά καιρούς με τον Γάλλο οικονομικό Επίτροπο από την κοινή παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα του έκανε κάποιες επισημάνσεις.
Αφού υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την  προσπάθεια, ψηφίζοντας μεταρρυθμίσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και του επενδυτικού κλίματος, η Γεννηματά εξήγησε ότι δεν πρέπει οι εταίροι να επιμένουν σε υφεσιακά μέτρα, με δεδομένο ότι οι ανοχές της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και των επιχειρήσεων έχουν πια εξαντληθεί.
Υφεσιακά μέτρα που εξ άλλου δεν πρόκειται να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ, όπως έχει επανειλημμένα τονίσει.  
Η Γεννηματά ζήτησε την ενεργή συμβολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ενίσχυση της ανάπτυξης και την προσέλκυση επενδύσεων που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.
Τέλος η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε την ανάγκη να κατανοήσουν οι εταίροι μας ότι δεν είναι δυνατόν μέσα σε συνθήκες κρίσης να υπάρξουν πλειστηριασμοί Α’ κατοικίας για τα φτωχά και μεσαία νοικοκυριά, και ζήτησε να αποδεχθούν την συνέχιση των ρυθμίσεων που ισχύουν σήμερα.
Επίσης τόνισε ότι πρέπει το ταχύτερο να δοθεί λύση για τα “κόκκινα δάνεια”, ώστε να εξασφαλισθεί η ομαλή χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης