Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ): Επικίνδυνη η σύνδεση του προσφυγικού με τη διαπραγμάτευση – Δεν είμαστε ρεζέρβα του Τσίπρα

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ): Επικίνδυνη η σύνδεση του προσφυγικού με τη διαπραγμάτευση – Δεν είμαστε ρεζέρβα του Τσίπρα
Ιστορική η συνεισφορά του Τσίπρα, έχει ρίξει το Τείχος του ψεύδους υποστήριξε ο κ.Βενιζέλος
Την θέση ότι η σύνδεση του προσφυγικού ζητήματος με τα εκκρεμή θέματα της διαπραγμάτευσης είναι επικίνδυνη διατύπωσε ο τέως πρόεδρος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Βενιζέλος αναφέρθηκε σκωπτικά στη συνεισφορά του Αλέξη Τσίπρα στη χώρα, αναφέροντας ότι «είναι ιστορική η συνεισφορά του».
«Έχει ρίξει το Τείχος του ψευδούς, έχει αναγκαστεί να γκρεμίσει το οικοδόμημα της δημαγωγίας και το έχει φέρει στην Μνημονιακη στρατηγική» τόνισε ο κ.Βενιζέλος.
«Τον Ιανουάριο πήγε τους πολίτες στον Παράδεισο, μετά τους πήγε στην κόλαση του μνημονίου...
Εμείς περάσαμε 5 χρόνια οι κακοί, οι ανίκανοι, οι μη διαπραγματευόμενοι, περάσαμε τα 5 πέτρινα χρόνια, και αυτός πέρασε τις 17 ώρες (της Συνόδου)» ανέφερε ο κ.Βενιζέλος, τονίζοντας ότι «νομίζει ότι είναι κυβέρνηση της Αριστεράς και τον τόνο τον δίνει ο κ. Καμμένος».
Αναφερόμενος στο ασφαλιστικό ο κ.Βενιζέλος υπογράμμισε πως «δεν υπάρχει πια όριο και φραγμός, έχουν αμφισβητηθεί όλα, αμφισβητείται η λογική των ασφαλιστικών εισφορών» ενώ αναφορικά με το ρόλο του ΠΑΣΟΚ στο μέλλον, τόνισε πως «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ούτε ρεζέρβα του κ. Τσίπρα, ούτε αντικαταστάτης του Καμμένου...».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης