Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης (ΝΔ): Το θέμα Φίλη μπορεί να κλείσει με την παραίτηση ή την αποπομπή του από το υπ. Παιδείας

Βορίδης (ΝΔ): Το θέμα Φίλη μπορεί να κλείσει με την παραίτηση ή την αποπομπή του από το υπ. Παιδείας
Οι δηλώσεις του υπουργού Παιδείας έχουν δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στις ελληνικές θέσεις τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι το θέμα που έχει ανακύψει με τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Ν. Φίλη αναφορικά με τους Έλληνες του Πόντου μπορεί να κλείσει εφόσον ο κ.Φίλης παραιτηθεί ή αποπεμφθεί διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης.
«Το θέμα Φίλη μπορεί να κλείσει με την παραίτησή του η με την αποπομπή  του δεν είναι τυχαίο γεγονός και έρχεται σε συνέχεια εκπεφρασμένης θέσεως και διατυπώνεται από τον υπουργό παιδείας», τόνισε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Βορίδης.
«Η δήλωση Φίλη είναι πρωτοσέλιδο στις τουρκικές εφημερίδες και έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στις ελληνικές θέσεις.
Το μήνυμα της εθνικής γραμμής πρέπει να το στείλει ο πρωθυπουργός με την αποπομπή του υπουργού παιδείας» υποστήριξε ο κ.Βορίδης.
Ερωτηθείς σχετικά με τις εκλογές στη ΝΔ ο κ.Βορίδης τόνισε πως αυτές «αποτελούν πάντα μια διαιρετική διαδικασία, η οποία δημιουργεί εσωτερικά ζητήματα αλλά είναι απαραίτητη».
«Πλέον γίνεται πιο ουσιαστικός διάλογος.
Ακούω σιγά σιγά να μιλάει ο Άδωνης Γεωργιάδης για την ηγεμονία της αριστεράς, επίσης τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Απόστολο Τζιτζικώστα να τοποθετούνται για τις βαρονίες και τις σφαίρες επιρροής και πως αυτές θα σπάσουν, ακούω και συγκεκριμένες αναφορές για την πορεία της ΝΔ από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, θεωρώ ότι αυτή την εβδομάδα είναι μια καλύτερη περίοδος για το κόμμα» υπογράμμισε ο κ.Βορίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης