Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης (ΝΔ): Ναι στη διεύρυνση της ατζέντας της ΝΔ και προς το κέντρο

Βορίδης (ΝΔ): Ναι στη διεύρυνση της ατζέντας της ΝΔ και προς το κέντρο
Η υποψηφιότητα Τζιτζικώστα μπορεί να διευρύνει το ακροατήριο μας τόνισε ο κ.Βορίδης
Υπέρ της διεύρυνσης της ατζέντας της ΝΔ και προς το κέντρο τάχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης, ο οποίος επανέλαβε τους λόγους για τους οποίους στηρίζει την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα.
«Η παράταξη συρρικνώνεται γιατί περιορίζεται στη δεξιά» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Τζιτζικώστας, τονίζοντας πως το ζήτημα της αντιμετώπισης της ηγεμονίας της αριστεράς θα μπορούσε να αφορά και έναν κεντρώο ψηφοφόρο.
«Εγώ δεν την κλείνω την ατζέντα.
Αυτή είναι μία διαφωνία που έχω με τον Άδωνι Γεωργιάδη» τόνισε ο κ.Βορίδης, επισημαίνοντας πως θα τον χαροποιούσε εάν ο κ. Γεωργιάδης αποκτούσε ή έχει αποκτήσει κεντρώα χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, ο κ.Βορίδης επανέλαβε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να στηρίξει και να ψηφίσει τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Όπως είπε, ο κ.Τζιτζικώστας έχει δηλώσει ότι είναι κεντροδεξιός και ότι θέλει μια μαχητική αντιπολίτευση στη Βουλή και όχι συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ.
«Το σημαντικό τώρα είναι να διευρύνουμε το ακροατήριο και χρειαζόμαστε μια υποψηφιότητα που να κερδίσει και η υποψηφιότητα Τζιτζικώστα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά» υπογράμμισε ο κ.Βορίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης