Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Η συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης είναι η μόνη λύση για να μείνει όρθια η Ελλάδα

Λεβέντης: Η συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης είναι η μόνη λύση για να μείνει όρθια η Ελλάδα
Την εκτίμηση ότι ο κ. Τσίπρας οδεύει προς την... παραίτηση διατύπωσε ο κ. Λεβέντης 
Τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, από το βήμα της Βουλής, προκρίνοντάς τη ως τη μόνη λογική λύση στην προσπάθεια να σταθεί όρθια η Ελλάδα.
Ο ίδιος τόνισε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων «δεν μπορεί να ψηφίσει υπέρ του νομοσχεδίου», καθώς «όπως και τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λένε» αποτελεί «προϊόν εκβιασμού».
«Εμείς δεν θα δώσουμε ψήφο σε καμία κυβέρνηση αν δεν έχουμε απάντηση στα 9 σημεία που έχουμε δώσει στο πρωθυπουργό για την ανασύνταξη της χώρας», υποστήριξε ο κ. Λεβέντης.
Επανερχόμενος στο ζήτημα της οικουμενικής τόνισε «μην την αρνείστε, γιατί όσο το αρνείστε τόσο μεγαλύτερες θα είναι και οι ευθύνες σας. Είναι λάθος η μισή Βουλή να είναι εναντίον της άλλης μισής Βουλής»,.
Μάλιστα, εξαπέλυσε επίθεση σε όλα τα κόμματα κατηγορώντας τα ότι με τις πολιτικές και τη στάση τους συμβάλλουν στην αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος.
«Η Ένωση Κεντρώων θα είναι ανένδοτη, ασυμβίβαστη και δεν θα προδώσει την εντολή που πήρε από τον ελληνικό λαό», υπογράμμισε ο κ. Λεβέντης.
Ακόμα ανέφερε ότι «ο πρωθυπουργός βαδίζει σε μάταιο δρόμο», καθώς «του φεύγουν άνθρωποι», ενώ προσέθεσε ότι «το να βάζεις φίμωτρο στους βουλευτές σου είναι ανέντιμο».
Τέλος, επεσήμανε πως «ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα στους βουλευτές του.
Τους λέει ψηφίστε τα μέτρα και θα μας κουρέψουν το χρέος.
Κοροϊδεύει τους βουλευτές του».
«Η κατάληξη θα είναι να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δηλώσει παραίτηση. Ας το κάνει τώρα», κατέληξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης