Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης (ΝΔ): Η παράταξη δεν έχει ιδιοκτησία – Η υποψηφιότητα Τζιτζικώστα εκφράζει τη βοή για αλλαγή

Βορίδης (ΝΔ): Η παράταξη δεν έχει ιδιοκτησία – Η υποψηφιότητα Τζιτζικώστα εκφράζει τη βοή για αλλαγή
«Η παράταξη δεν έχει ιδιοκτησία», τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης
«Η παράταξη δεν έχει ιδιοκτησία», υπογραμμίζει ο  βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης, σημειώνοντας ότι η υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την προεδρία της Ν.Δ. εκφράζει «τη βοή για αλλαγή στην παράταξη» και εάν δεν εισακουστεί, θα οδηγήσει το κόμμα «να ξεπεραστεί από τα πράγματα».
Ο κ. Βορίδης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», χαρακτηρίζει τη στάση του κ. Τζιτζικώστα ως «τόλμη να εκφράσει, μακριά από τα κεντρικά, παραδοσιακά, κομματικά συστήματα, το αίτημα της ριζοσπαστικής ανανέωσης».
Μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν η υποστήριξή του στην υποψηφιότητα Τζιτζικώστα έχει ως στόχο, από την πλευρά του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, την αποδυνάμωση της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Βορίδης αναφέρει πως «κάποιοι νομίζουν ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από αυτούς.
Κάνουν λάθος».
Σύμφωνα με τον  κ. Βορίδη,  η παράταξη δεν έχει ιδιοκτησία, «όλοι είναι ισότιμοι μέτοχοι με τον ίδιο αριθμό μετοχών σε αυτήν».
Ακόμη, ο ίδιος σε ερώτηση εάν αυτό αποτελεί «καρφί» για τον επί 12ετία πρόεδρο της Ν.Δ. και επί πενταετία πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, απαντά ότι «δεν είναι καρφί για κανέναν».
Ο κ. Βορίδης  εκφράζει ωστόσο την αντίθεσή του «σε όσους παριστάνουν ότι εκπροσωπούν σπουδαίες και μεγάλες προσωπικότητες της παράταξης, δήθεν υπερασπιζόμενοι την κληρονομιά τους, ενώ στην πραγματικότητα υπερασπίζονται την κομματική τους εξουσία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης