Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης (ΝΔ): Από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής γνώριζαν ότι δεν θα γίνουν εκλογές στη ΝΔ

Κακλαμάνης (ΝΔ): Από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής γνώριζαν ότι δεν θα γίνουν εκλογές στη ΝΔ
Αναγκαίο να γίνουν εκλογές το ταχύτερο δυνατό με ψυχραιμία και διαφάνεια τόνισε ο κ.Κακλαμάνης
Την θέση ότι από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ήταν γνωστό σε ορισμένους πως δεν επρόκειτο να γίνουν εκλογές στη ΝΔ διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Κακλαμάνης.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Κακλαμάνης άφησε αιχμές κατά του προέδρου της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ, Αν. Παπαμιμίκο, τονίζοντας ότι «έχει εξαφανιστεί» και ότι «δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις».
Ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε πως είναι αναγκαίο να γίνουν εκλογές το ταχύτερο δυνατό «και εντός 15νθήμερου εάν είναι δυνατόν, με ψυχραιμία και διαφάνεια», τονίζοντας ότι «αυτό που ένιωσα χθες δε το ένιωσα ούτε στις μεγάλες ήττες του κόμματος».
Ο κ.Κακλαμάνης ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαιώνοντας τους πως η παράταξη θα προστατευθεί, αναφέροντας πως ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης «ήταν ο μοναδικός που δεν είχε λόγο να ματαιωθούν οι εκλογές»
Αφού υποστήριξε πως «είναι αστείο να φύγει ο Β. Μεϊμαράκης», ο κ.Κακλαμάνης εξέφρασε την αγωνία του για την πορεία του κόμματος λέγοντας πως «εύχομαι και ελπίζω να μη χρειαστεί η παρέμβαση του Κ. Καραμανλή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης