Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχελογιαννάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν ψηφίζω για ιδιωτικοποίηση ΑΔΜΗΕ και πώληση κόκκινων δανείων

Μιχελογιαννάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν ψηφίζω για ιδιωτικοποίηση ΑΔΜΗΕ και πώληση κόκκινων δανείων
Αν ο Τσίπρας δεν σεβαστεί την κοινοβουλευτική ομάδα, θα οδηγηθεί αναγκαστικά σε οικουμενική κυβέρνηση τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει υπέρ της ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ με ξένο management και της πώλησης των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων σε ξένα funds διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μιχελογιαννάκης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Μιχελογιαννάκης υποστήριξε πως δεν θα αντέξει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει τέτοια μέτρα, τονίζοντας ότι είναι αδιανόητο ξενοδοχειακές μονάδες 4 και 5 αστέρων που έχουν κόκκινα δάνεια να περάσουν σε ξένα funds.
Ο κ.Μιχελογιαννάκης κάλεσε τον πρωθυπουργό να σεβαστεί τις απόψεις που έχει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΑΔΜΗΕ, τα κόκκινα δάνεια και το ασφαλιστικό, προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστεί να μπει σε σενάρια οικουμενικής κυβέρνησης.
Την ίδια στιγμή, πληροφορίες θέλουν τον πρωθυπουργό το επόμενο διάστημα και έως τις γιορτές των Χριστουγέννων να αρχίζει επαφές με βουλευτές του κόμματος του προκειμένου αφενός να ενημερωθεί για τα προβλήματα των περιφερειών τους και αφετέρου για να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω διαρροές στα κρίσιμα νομοσχέδια που έρχονται τις επόμενες εβδομάδες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης