Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης (ΝΔ): Όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι διαφυλάσσουν την ενότητα – Εάν θέλει κάτι να πει ο Καραμανλής, θα το πει

Βορίδης (ΝΔ): Όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι διαφυλάσσουν την ενότητα – Εάν θέλει κάτι να πει ο Καραμανλής, θα το πει
Έκκληση στους ψηφοφόρους της ΝΔ να προσέλθουν μαζικά για να ψηφίσουν το νέο πρόεδρο της απηύθυνε ο κ.Βορίδης
Την θέση όλοι οι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ διαφυλάσσουν την ενότητα του κόμματος  διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης, ο οποίος παράλληλα απηύθυνε έκκληση στους ψηφοφόρους του κόμματος να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Βορίδης υποστήριξε πως η εκλογική διαδικασία θα κυλήσει ομαλά, ενώ κληθείς να σχολιάσει τα περί παρέμβασης του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή υπέρ της υποψηφιότητας Μεϊμαράκη, τόνισε πως «εάν ο πρώην πρωθυπουργός θέλει να πει κάτι, θα το πει».
Αναφερόμενος στη στήριξη που παρέχει στον Απόστολο Τζιτζικώστα, ο κ.Βορίδης είπε ότι ο εν λόγω υποψήφιος είναι δεσμευμένος και ταμένος σε μια σκληρή αντιπολίτευση απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «τα τζάκια βαίνουν προς το τέλος τους» και ότι «η ισχύς τους είναι μειούμενη».
Σε ότι αφορά την Χρυσή Αυγή, ο κ.Βορίδης τόνισε ότι έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που δεν της επιτρέπουν να διαδραματίσει ενεργό ρόλο, υπογραμμίζοντας πως «ο λαός δεν θα επιλέξει την Χρυσή Αυγή ως απάντηση στα προβλήματα του».
Επιπλέον, ο κ.Βορίδης υποστήριξε ότι θα καταψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, όπως έκανε για το σύμφωνο συμβίωσης για τα ετερόφυλα ζευγάρια, επισημαίνοντας πως το κάνει αυτό για να προστατευθεί ο θεσμός του γάμου και της οικογένειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης