Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυράκη (ΝΔ): Η ΝΔ στρέφεται στον χώρο του Κέντρου – Στόχος να σχεδιάσει την μεταμνημονιακή Ελλάδα

Σπυράκη (ΝΔ): Η ΝΔ στρέφεται στον χώρο του Κέντρου – Στόχος να σχεδιάσει την μεταμνημονιακή Ελλάδα
Ευθύνη της κυβέρνησης η μετατροπή του ασφαλιστικού σε δημοσιονομικό πρόβλημα τόνισε η κα.Σπυράκη
Την θέση ότι είναι πλέον ξεκάθαρο πως η ΝΔ στρέφεται στον χώρο του κέντρου διατύπωσε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, υποστηρίζοντας πως στόχος της ΝΔ είναι να δημιουργήσει το σχέδιο για τη μεταμνημονιακή Ελλάδα.
«Αυτό θα επιχειρήσει να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανοίγοντας το κόμμα στο κέντρο» υποστήριξε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm η ευρωβουλευτής της ΝΔ, υπογραμμίζοντας πως με την εκλογική επικράτηση του κ. Μητσοτάκη η εσωκομματική εκκρεμότητα στη ΝΔ έληξε χθες και ότι είναι απαραίτητο στο συνέδριο που θα ακολουθήσει να γίνει μια σοβαρή παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων.
Η κα.Σπυράκη επεσήμανε ότι η κοινωνία θέλει καθαρές λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα, σημείωσε ότι η νέα ηγεσία πρέπει να εκφράσει όσους ψήφισαν "ναι" στην Ευρώπη τον περασμένο Ιούνιο και τόνισε ότι το κόμμα στρέφεται πλέον στο χώρο του κέντρου με την επικράτηση του κ. Μητσοτάκη.
Επιπλέον, εξαπέλυσε τα πυρά της κατά της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.
«Η μετατροπή του ασφαλιστικού σε δημοσιονομικό πρόβλημα είναι ευθύνη της κυβέρνησης και τώρα πρέπει να βρει τον τρόπο για να κλείσει την "τρύπα" του 1,8 δισ. ευρώ που δημιουργήθηκε με τις πολιτικές της.
Επί μέρους διορθώσεις θα κάνουμε.
Τη μεγάλη διόρθωση του 1,8 δισ. δεν μπορούμε να κάνουμε.
Γιατί την 'τρύπα' του 1,8 δισ., πάνω στην οποία βασίζεται η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού τη δημιούργησε η κυβέρνηση, δεν τη δημιούργησε η ΝΔ» τόνισε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, η οποία  κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με τη μετατροπή του ασφαλιστικού σε δημοσιονομικό πρόβλημα για τη χώρα αυξάνει τις ασφαλιστικές εισφορές για να καλύψει το χρηματοδοτικό κενό ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται η εισφοροδιαφυγή, η μαύρη εργασία και η ανεργία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης