Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης (ΝΔ): Το στοίχημα του Μητσοτάκη είναι να παντρέψει τις δύο κυρίαρχες ιδεολογικές τάσεις στη ΝΔ

Κακλαμάνης (ΝΔ): Το στοίχημα του Μητσοτάκη είναι να παντρέψει τις δύο κυρίαρχες ιδεολογικές τάσεις στη ΝΔ
Είμαι υπέρ του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού με κοινωνικό πρόσωπο υποστήριξε ο κ.Κακλαμάνης
Την θέση ότι το στοίχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να παντρέψει τις δύο κυρίαρχες ιδεολογικές τάσεις στη ΝΔ διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Κακλαμάνης.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm και ερωτηθείς για το εάν ανησυχεί για το ενδεχόμενο η ΝΔ να μετατοπιστεί από το ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό με κοινωνικό πρόσωπο στο νεοφιλελευθερισμό, ο κ.Κακλαμάνης τόνισε ότι αυτό είναι το στοίχημα του νέου προέδρου της ΝΔ.
«Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Πως θα παντρέψει αυτές τις δύο κυρίαρχες ιδεολογικές τάσεις με τέτοιο τρόπο που σας λέω, εμένα γνωρίζετε ποια είναι η άποψή μου και η τοποθέτησή μου σαφέστατα είμαι υπέρ του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού με κοινωνικό πρόσωπο, διότι τότε μόνο, αν καταφέρει να τις παντρέψει σε ένα ενιαίο πράγμα, η κεντροδεξιά θα γίνει πάλι η μεγάλη κεντροδεξιά» υπογράμμισε ο κ.Κακλαμάνης.
«Είμαι σαφής.
Και σ’ αυτή του την προσπάθεια που θέλω να πιστεύω ότι θα την κάνει δήλωσα από χθες - και κάποιοι με χαρακτήρισαν ότι έσπευσα να κάνω κυβίστηση, εγώ κυβιστήσεις δεν κάνω στη ζωή μου, μέχρι και διαγραφή από το κόμμα υπέστη, μετά από 50 χρόνια - αλλά ο ρόλος ο δικός μου και άλλων στελεχών σαν κι εμένα, παλαιότερων, είναι αυτός να τον βοηθήσουμε να παντρέψει αυτές τις δύο κυρίαρχες τάσεις πάντοτε με σεβασμό στην πολιτική παρακαταθήκη του ιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνου Καραμανλή» τόνισε ο κ.Κακλαμάνης.

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης