Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Πρέπει να υπάρξει ένας υπερυπουργός οικουμενικής αποδοχής για το προσφυγικό

Θεοδωράκης: Πρέπει να υπάρξει ένας υπερυπουργός οικουμενικής αποδοχής για το προσφυγικό
Το Ποτάμι θα προτείνει συγκεκριμένο όνομα για τη θέση του υπερυπουργού στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης
Ότι πρέπει να υπάρξει ένας υπερυπουργός οικουμενικής αποδοχής για το προσφυγικό υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού, κ. Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.
Ειδικότερα, υπογράμμισε πως «θα πρέπει να υπάρξει ένας υπερυπουργός για να συντονίσει τη χώρα στο μεγάλο ζήτημα του προσφυγικού», ενώ προσέθεσε πως «δεν αρκεί ο κ. Μουζάλας».
Ο ίδιος επεσήμανε, μάλιστα, πως το Ποτάμι έχει συγκεκριμένη πρόταση για το ποιος θα είναι ο υπερυπουργός, την οποία και θα καταθέσει την Παρασκευή (4/3) στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε το προσφυγικό είναι «το πρώτιστο εθνικό θέμα».
Οι προτάσεις του Ποταμιού για το προσφυγικό είναι στα χέρια της κυβέρνησης εδώ και ένα χρόνο, είπε ο κ. Θεοδωράκης και σημείωσε ότι την Παρασκευή πρέπει οι πολιτικοί αρχηγοί να μιλήσουν ειλικρινά.
«Είναι κρίσιμες ώρες και χρειάζονται τολμηρές αποφάσεις», υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Απαντώντας σε ερώτηση για τις πρόσφατες υποθέσεις των εκβιασμών και της διαπλοκής ανέφερε: «Ζήτησα απαντήσεις από τον κ. Τσίπρα στη Βουλή ρωτώντας: "πώς είναι δυνατόν μια εφημερίδα ακροδεξιάς λογικής να στηρίζει τρεις, τέσσερις υπουργούς, να βρίζει συνεχώς το Ποτάμι και ταυτόχρονα ο άνθρωπος που έχει αυτή την εφημερίδα να συλλαμβάνεται ως ο εγκέφαλος ενός κυκλώματος που εκβιάζει;" Δεν έδωσε απαντήσεις, όπως και τώρα σ' αυτό το θέμα με τα ραντεβού πρέπει να δώσουν συγκεκριμένη απάντηση.Δεν μπορεί να απαντούν γενικά ότι δε συνέβη αυτό που λέει η άλλη πλευρά. Τι συνέβη δηλαδή;». 
Στη συνέχεια είπε: «Θα πρέπει, και το ζητάει και η ελληνική κοινωνία, κάποιοι άνθρωποι που νομίζουν ότι θα μας πείσουν λέγοντας μας ότι τα βάζουν με τη διαπλοκή να μας πουν όλη την αλήθεια ώστε να μην υπάρχει κανένα σύννεφο. Να μας εξηγήσουν τι έχει συμβεί με λέξεις που πατούν στη γη και όχι γενικόλογες κουβέντες και ανακοινώσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης