Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Καταδικάζει απερίφραστα την πολύνεκρη επίθεση στην τουρκική πρωτεύουσα

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Καταδικάζει απερίφραστα την πολύνεκρη επίθεση στην τουρκική πρωτεύουσα
«Η τρομοκρατία αφαιρεί ανθρώπινες ζωές κι επιβαρύνει όλα τα προβλήματα, χωρίς να προσφέρει την παραμικρή λύση», υπογραμμίζει ο κ. Λοβέρδος 
Σε απερίφραστη καταδίκη της πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης στην Άγκυρα, πρωτεύουσα της Τουρκίας, προχώρησε σήμερα, Δευτέρα 14 Μαρτίου, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, μέσω του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου Ανδρέα Λοβέρδου.
Ειδικότερα, ο κ. Λοβέρδος καταδίκασε απερίφραστα «τις εγκληματικές αυτές ενέργειες, από όπου κι αν προέρχονται, όποιοι κι αν είναι οι δράστες τους».
Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, «οι πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία γίνονται πια ένα σχεδόν καθημερινό γεγονός», ενώ προσέθεσε πως «η χώρα αυτή {Τουρκία} φλέγεται, αλλά και το κλίμα σε όλη την περιοχή, στις περιπέτειες της οποίας προσφάτως μπλέχτηκε και η χώρα μας, επιβαρύνεται συνεχώς».
Στην ανακοίνωσή του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, υπογραμμίζει ότι η τρομοκρατία αφαιρεί ανθρώπινες ζωές κι επιβαρύνει όλα τα προβλήματα, χωρίς να προσφέρει την παραμικρή λύση.
«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον λαό της Τουρκίας», καταλήγει.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης