Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο κόσμος στην Ειδομένη συνειδητοποιεί το αδιέξοδο του να παραμείνει εκεί

Κυρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο κόσμος στην Ειδομένη συνειδητοποιεί το αδιέξοδο του να παραμείνει εκεί
Με πειθώ, ενημέρωση και αξιοπρεπείς θέσεις φιλοξενίας θα καταφέρουμε να μεταφερθούν οι πρόσφυγες από Ειδομένη και Πειραιά τόνισε ο κ.Κυρίτσης
Την εκτίμηση ότι η κατάσταση στην Ειδομένη αρχίζει να αλλάζει διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωπος του συντονιστικού οργάνου της κυβέρνησης για το προσφυγικό Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος υποστήριξε πως ο κόσμος στην Ειδομένη σταδιακά συνειδητοποιεί ότι είναι απολύτως αδιέξοδο το να παραμένει εκεί και στα κλειστά σύνορα.
«Με πειθώ, ενημέρωση και αξιοπρεπείς θέσεις φιλοξενίας θα καταφέρουμε να μεταφερθούν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά και την Ειδομένη», τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Κυρίτσης.
Σε σχέση με την μείωση των ροών που παρατηρείται ο κ. Κυρίτσης είπε ότι αυτός είναι ο όρος για να λειτουργήσει η συμφωνία με την Τουρκία.
«Θέλουμε να δούμε αν η μείωση των ροών είναι αποτέλεσμα συμμόρφωσης της τουρκικής πλευράς» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ήδη κάποιοι από τους Τούρκους παρατηρητές έχουν έρθει στην Ελλάδα ενώ αντίστοιχα κάποιοι Έλληνες έχουν ταξιδέψει στα τουρκικά παράλια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης