Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας: Το ασφαλιστικό και το φορολογικό συζητούνται εδώ και μήνες, δεν αποτελεί αιφνιδιασμό η ψήφισή τους

Βίτσας: Το ασφαλιστικό και το φορολογικό συζητούνται εδώ και μήνες, δεν αποτελεί αιφνιδιασμό η ψήφισή τους
Έχουν γίνει απεργίες, έχουν κατέβει τρακτέρ στο δρόμο και ο άλλος έχει αιφνιδιαστεί; Δεν ήταν στην Ελλάδα;
Σε απάντηση προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης που μιλούν για αιφνιδιασμό της κυβέρνησης όσον αφορά την ψήφιση του ασφαλιστικού μέσα στο Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.
Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο κ. Βίτσας τόνισε ότι «το να κάνει κάποιος κριτική σε ένα νομοσχέδιο είναι δεκτό.
Να μιλάει κανείς για αιφνιδιασμό, μόνο εάν θέλει να κρυφτεί στο λαγούμι του μπορεί να το κάνει.
Το ασφαλιστικό και το φορολογικό συζητούνται εδώ και μήνες.
Έχουν γίνει απεργίες, έχουν κατέβει τρακτέρ στο δρόμο και ο άλλος έχει αιφνιδιαστεί;
Δεν ήταν στην Ελλάδα;» τόνισε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε λόγο για «γελοιοποίηση της πολιτικής ζωής, όπως έγινε και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου».
Όσον αφορά τις παραβιάσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, ο κ. Βίτσας σημείωσε ότι «ο δικός μας ο δρόμος είναι ο διπλωματικός», ενώ πρόσθεσε ότι «όλα τα ζητήματα πρέπει να λύνονται εν ειρήνη».
Ακόμη, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με ψυχραιμία, με αποφασιστικότητα και μέσω του διεθνούς διπλωματικού δρόμου», ενώ τόνισε ότι «για την Ελλάδα δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες».
Τέλος, ερωτηθείς για την Ειδομένη και την κατάσταση που επικρατεί εκεί με τους πρόσφυγες, επεσήμανε ότι προτεραιότητα είναι να ανοίξει η σιδηροδρομική γραμμή και ότι σχετικές κινήσεις θα γίνουν άμεσα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης