Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης (ΝΔ): Κατέρρευσε ο μύθος της αριστερής ιδεολογίας – Ένας εκ των Τσακαλώτου, Χουλιαράκη έπρεπε να παραιτηθεί

Κακλαμάνης (ΝΔ): Κατέρρευσε ο μύθος της αριστερής ιδεολογίας – Ένας εκ των Τσακαλώτου, Χουλιαράκη έπρεπε να παραιτηθεί
Δεν υπάρχει περίπτωση η ΝΔ να ψηφίσει το ταμείο αποκρατικοποιήσεων υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η ΝΔ όχι μονο δεν πρόκειται να ψηφίσει το ταμείο αποκρατικοποιήσεων αλλά αυτό θα είναι η αιχμή του δόρατος της αντιπολίτευσης της στο εξής διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Κακλαμάνης.
«Αν στο ένα χέρι οι δανειστές έλεγαν σας διαγράφουμε τα 360 δισ. αρκεί να ψηφίσετε το υπερταμείο η απάντηση πάλι θα ήταν όχι.
Διότι ούτε η περιουσία της Ελλάδας είναι 360 δισ. μόνο και κυρίως δεν είναι η ιστορία της και η αξιοπρέπειά της.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουμε αυτό το πράγμα και όχι δεν θα το ψηφίσουμε, θα είναι αιχμή του δόρατος της αντιπολίτευσής μας από δω και πέρα.
Κατέρρευσε ο μύθος της αριστερής ιδεολογίας, της κοινωνικής ευαισθησίας γιατί ήταν κατ’ επάγγελμα κοινωνικά ευαίσθητοι, κατ’ επάγγελμα περιβαλλοντολόγοι, κατ’ επάγγελμα δημοκράτες.
Δεν λέω όλοι, πολλοί εξ αυτών» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κακλαμάνης.
Ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί είτε ο κ.Τσακαλώτος είτε ο κ.Χουλιαράκης για τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες στη Βουλή αναφορικά με το ταμείο.
«Χθες έγινε ένας τραγέλαφος.
Θα παρακολουθήσατε ότι κάτω από την πίεση της αντιπολίτευσης ο κ. Χουλιαράκης παρουσιάζει μία λίστα τι θα είχε μέσα αυτό το υπερταμείο.
Και μόλις το πήραν χαμπάρι οι Συριζαίοι ότι δεν τους είχαν ενημερώσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα άρχισαν να πηγαίνουν στα έδρανα των υπουργών και να τους λένε δεν θα ψηφίσουμε.
Και έρχεται κάθιδρος μετά από μία ώρα ο κ. Τσακαλώτος για να αποσύρει τη λίστα Χουλιαράκη και να βάλει μία άλλη λίστα που δεν ήταν μέσα διάφορες ΔΕΚΟ, π.χ. ΕΥΔΑΠ, για να εξευμενίσει τους Συριζαίους.
«Με συγχωρείτε αυτό δεν είναι οικονομικό επιτελείο.
Καταρχήν ο ένας εκ των δύο έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί.
Ή ο κ. Χουλιαράκης που παρουσίασε επισήμως και κατέθεσε στα πρακτικά την πρώτη λίστα ή ο κ. Τσακαλώτος που έφερε μία άλλη λίστα.
Αυτή τη στιγμή αν με ρωτήσετε μέχρι την Κυριακή το απόγευμα ποια θα είναι η λίστα που θα τεθεί σε ψηφοφορία ούτε εγώ ούτε εσείς ξέρετε» υποστήριξε ο κ.Κακλαμάνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης