Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζαβάρας (ΝΔ): Η λαλίστατη Όλγα Γεροβασίλη να δώσει απαντήσεις για τις υποκλοπές συνομιλιών

Τζαβάρας (ΝΔ): Η λαλίστατη Όλγα Γεροβασίλη να δώσει απαντήσεις για τις υποκλοπές συνομιλιών
«Η ιδιωτικότητα των πολιτών έχει καταλυθεί και η αδιαφάνεια κυριαρχεί» 
Με αφορμή τις υποκλοπές συνομιλιών που έχουν έρθει στο φως τους τελευταίους μήνες, ο βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τζαβάρας, απηύθυνε την εξής ερώτηση στον αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης και Διαφάνειας, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο:
«Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης και Διαφάνειας κ. Παπαγγελόπουλος, ομολόγησε κατά τη χθεσινή του ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής των Ελλήνων ότι εδώ και πολύ καιρό γνώριζε την ύπαρξη κασετών που κυκλοφορούν με διαλόγους για "30, 40, 50 βιβλία" που πρέπει να πάνε στον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα.
Τον τελευταίο καιρό η δημόσια χρήση συνομιλιών που έχουν υποκλαπεί έχει σχεδόν γενικευτεί στα κανάλια και στις εφημερίδες.
Η ιδιωτικότητα των πολιτών έχει καταλυθεί και η αδιαφάνεια κυριαρχεί.
Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αντιληφθεί ο κ. αναπληρωτής υπουργός ότι μεταξύ των άλλων έχει και αυτός την αρμοδιότητα να ζητήσει κατεπειγόντως την έρευνα του εκφυλιστικού αυτού φαινομένου που εμφανίζει τη χώρα ως ένα ξέφραγο αμπέλι.
Που οι πάντες παρακολουθούν τους πάντες και το Κράτος δικαίου καθημερινά καταρρακώνεται υπό την ανοχή όχι μόνο του κ. Παπαγγελόπουλου, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού.
Η Νέα Δημοκρατία έχει φέρει το θέμα στη Βουλή με επίκαιρη επερώτηση που θίγει και καυτηριάζει την αδιαφορία της κυβέρνησης και ζητάει απαντήσεις και ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών.
Η συνήθως λαλίστατη κυρία Γεροβασίλη οφείλει να απαντήσει, έστω και με καθυστέρηση γι’ αυτό το θέμα».

ww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης