Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς (υπ. Επικρατείας): Η συμφωνία προστατεύει τα χαμηλά εισοδήματα – Η Δεξιά και η Ακροδεξιά διχάζει την ΕΕ

Παππάς (υπ. Επικρατείας): Η συμφωνία προστατεύει τα χαμηλά εισοδήματα – Η Δεξιά και η Ακροδεξιά διχάζει την ΕΕ
Τι ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας, Ν. Παππάς, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
Στις ραγδαίες εξελίξεις και το ντόμινο που μπορεί να προκληθεί  σε ευρωπαϊκό επίπεδο μετά το Brexit, αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Ν. Παππάς, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Στην Ευρώπη υπάρχουν 2 λύσεις, η Δεξιά και η Ακροδεξιά που διχάσει και η Αριστερά που ενώνει»,είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς,  ο οποίος αναφέρθηκε και στο ζήτημα της υιοθεσίας του προγράμματος που προέκυψε μετά τη διαπραγμάτευση για την τελική συμφωνία με τους θεσμούς.
«Είναι λάθος ερώτημα αν υιοθετούμε το πρόγραμμα ή όχι», είπε με νόημα ο Ν. Παππάς και πρόσθεσε ότι «το θέμα είναι αν καλώς ή κακώς φθάσαμε να υπογράψουμε αυτή τη συμφωνία.
Και η απάντηση είναι πως καλώς το κάναμε γιατί καταφέραμε και προστατέψαμε τα χαμηλά εισοδήματα».
Σε ό,τι αφορά το κόμμα και τη λειτουργία του,  υπεραμύνθηκε του ανοίγματος του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να «αντιστοιχίσουμε την οργανωμένη βάση του κόμματος στην κοινωνική και πολιτική του ακτινοβολία», ενώ για το ζήτημα των εσωκομματικών τάσεων ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε πως αυτές μπορούν «να υπάρχουν μόνο αν κατατίθενται συνολικά διαφορετικά κείμενα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης