Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Η χώρα διασύρεται και πάλι με ευθύνη της Κυβέρνησης - Να καταργηθεί ο νόμος "Παπά - Σπίρτζη"

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Η  χώρα διασύρεται και πάλι με ευθύνη της Κυβέρνησης - Να καταργηθεί ο  νόμος
«Tο σχέδιο τους δεν θα περάσει» τονίζει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γ.  Κουμουτσάκος
 «Η επιστολή - κόλαφος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποκαλύπτει το σχέδιό της Κυβέρνησης», αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, Γ.  Κουμουτσάκος, με αφορμή δημοσίευμα της Καθημερινής , σύμφωνα με το οποίο ο αρμόδιος Επίτροπος Gunther Oettinger απέστειλε επιστολή προς την ελληνική κυβέρνηση σχετικά με τους νομικούς χειρισμούς των Ν. Παππά και Χρ. Σπίρτζη για χειραγώγηση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και τη διαχείριση του τηλεοπτικού φάσματος.
 Ο κ. Κουμουτσάκος αναφέρει ότι η επιστολή της Ε. Ε. αποκαλύπτει το σχέδιό της Κυβέρνησης να χειραγωγήσει τις Ανεξάρτητες Αρχές, να συγκεντρώσει στα χέρια της υπερεξουσίες, να ελέγξει τη ενημέρωση των Ελλήνων.
 Όπως τονίζει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ,  «παρά τις πρόσφατες, περί του αντιθέτου, διαβεβαιώσεις του "Υπουργού Προπαγάνδας", η χώρα διασύρεται και πάλι με ευθύνη της Κυβέρνησης.
Αυτήν τη φορά ο διασυρμός αφορά στον ίδιο τον πυρήνα της Δημοκρατίας.
Στο θεμελιώδες δικαίωμα του πολίτη να ενημερώνεται ελεύθερα και ανεμπόδιστα.
 Η απάντηση που έσπευσε να εκδόσει ο κ. Παππάς, είναι άσχετη με την ουσία του μείζονος ζητήματος Δημοκρατίας που εγείρεται.
Είναι ομολογία διολίσθησης στον καθεστωτικό αυταρχισμό».
Υπογραμμίζει δε, πως «το σχέδιο τους δεν θα περάσει.
Η Δημοκρατία δεν θα υποκύψει».
Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο, «ο νόμος "Παπά - Σπίρτζη" πρέπει να καταργηθεί και το ΕΣΡ να αναλάβει τις πλήρεις αρμοδιότητές του χωρίς χειραγώγηση από "Υπουργούς - καναλάρχες"».
«Οι δημοκρατικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις οφείλουμε αντίδραση σε κάθε μεθόδευση  αυταρχισμού σε θέματα θεσμών και Δημοκρατίας την οποία επιχειρεί να πλήξει η συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου», καταλήγει ο κ. Κουμουτσάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης