Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ακόμα μια υπόθεση της Siemens οδεύει για το... αρχείο - Τι θα γίνει με τον Τ. Μαντέλη;

Ακόμα μια υπόθεση της Siemens οδεύει για το... αρχείο - Τι θα γίνει με τον Τ. Μαντέλη;
Απεβίωσε ο πρόεδρος του Δικαστηρίου που είχε αναλάβει τη δίκη
Ακόμα μία υπόθεση που σχετίζεται με τα μαύρα ταμεία της Siemens φαίνεται να οδηγείται στο... αρχείο.
Ειδικότερα, η δίκη του πρώην υπουργού Μεταφορών Τάσου Μαντέλη (και ακόμα 4 κατηγορουμένω) είναι κυριολεκτικά στον αέρα καθώς απεβίωσε ο πρόεδρος του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων της Αθήνας Αγγελής Τριαντόπουλος.
Επισημαίνεται ότι η εν λόγω υπόθεση έχει διαχωριστεί από την κύρια δικογραφία.
Ωστόσο, ο θάνατος του 58χρονου εφέτη Αγγελή Τριαντόπουλου ο οποίος ήταν πρόεδρος του δικαστηρίου, οδηγεί στην εκ νέου διεξαγωγή της δίκης από μηδενική βάση, καθώς δεν είχαν κληρωθεί αναπληρωματικά μέλη στη σύνθεση του Δικαστηρίου.
Επισημαίνεται ότι η δίκη είχε αρχίσει στις 11 Νοεμβρίου του 2013 και είχε φτάσει στο στάδιο των απολιγιών.
Ωστόσο, λόγω ασθένειας του Προέδρου η δίκη είχε διακοπεί για τις 19 Σεπτεμβρίου.

Νωρίτερα το bankingnews μετέδιδε:

Κι άλλο λάδι στη φωτιά στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και Δικαιοσύνης μετά την επ' αόριστον αναβολή που πήρε η δίκη της Siemens ρίχνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Ειδικότερα, λίγες ώρες μετά την άγρια αντιπαράθεση μεταξύ Μαξίμου και υπουργείου Εξωτερικών, από τη μια, και Εισαγγελίας Εφετών, από την άλλη, για το ποιος ευθύνεται που δεν μεταφράστηκε έγκαιρα το βούλευμα, με αποτέλεσμα να αναβληθεί επ' αόριστον η δίκη για τα μαύρα ταμεία της Siemens, o Πάνος Καμμένος κάνει λόγο για «κύκλωμα» που στο παρελθόν είχε παρενέβη και σε άλλη υπόθεση.
«Το ίδιο κύκλωμα που δεν μετέφρασε το βούλευμα για τη Siemens μήπως "φρόντισε" να μην αντικατασταθεί ο ασθενής πρόεδρος στη δίκη Μαντέλη;;;;;» διερωτάται ο κ. Καμμένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης