Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής για καταλήψεις: Πολιτεία και κυβέρνηση οφείλουν να πράττουν βάσει συγκεκριμένων στοιχείων

Κουρουμπλής για καταλήψεις: Πολιτεία και κυβέρνηση οφείλουν να πράττουν βάσει συγκεκριμένων στοιχείων
Η ΕΛΑΣ έχει δουλέψει πάρα πολύ για την πολιτική σταθερότητα και την εσωτερική ασφάλεια είπε ο υπ.Εσωτερικών
Στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επέμβαση της αστυνομίας σε τρεις χώρους καταλήψεων στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που με τη σειρά του πυροδότησε έντονη κριτική κατά του υπ.Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα παρενέβη ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Κουρουμπλής.
Ο κ.Κουρουμπλής υποστήριξε ότι «η Πολιτεία και η κυβέρνηση οφείλουν να πράττουν με βάση συγκεκριμένα στοιχεία» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm o κ.Κουρουμπλής, ο οποίος πάντως έσπευσε να εξάρει το ρόλο της αστυνομίας τονίζοντας ότι «η Ελληνική Αστυνομία έχει δουλέψει παρά πολύ για την πολιτική σταθερότητα και την εσωτερική ασφάλεια».
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κουρουμπλής, το υπουργείο του αντιμετώπισε το μείζον θέμα του προσφυγικού, αν και αναγνώρισε πως υπήρξαν αδυναμίες και προβλήματα.
Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στην Τουρκία και στην κρίση που έχει διαμορφωθεί κατόπιν του αποτυχημένου στρατιωτικού πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, ο κ.Κουρουμπλής είπε πως η κατάσταση θέλει προσοχή και χρειάζεται ψύχραιμη διαχείριση του θέματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης