Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος: Απαράδεκτη η σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ για την εισβολή στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Κουμουτσάκος: Απαράδεκτη η σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ για την εισβολή στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης
Επιβεβαιώνει εκκωφαντικά την ιδεολογική – κομματική ανοχή και κάλυψη που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στους λεγόμενους αντιεξουσιαστές είπε ο κ.Κουμουτσάκος
Την θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με την απαράδεκτη σιωπή του επί της εισβολής αντιεξουσιαστών στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης επιβεβαιώνει εκκωφαντικά την ιδεολογική – κομματική κάλυψη και ανοχή του στους λεγόμενους αντιεξουσιαστές διατύπωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος.
Μάλιστα ο κ.Κουμουτσάκος κάλεσε τον πρωθυπουργό «να βάλει επιτέλους τέλος στο «εκκρεμές» που κινείται μεταξύ της κάλυψης και της ανοχής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανομία και της επιβεβλημένης από το νόμο ριζικής αντιμετώπισής της».
«Το ερώτημα είναι εάν τελικά το μπορεί» είπε ο κ.Κουμουτσάκος, ο οποίος καταδίκασε τις επιθέσεις στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, τονίζοντας ότι «η βία δεν είναι ανεκτή απ’ όπου και αν προέρχεται και έναντι οποιουδήποτε και εάν στρέφεται».
«Τέτοιες ενέργειες δεν μπορεί να γίνονται ανεκτές από κανέναν δημοκράτη πολίτη, από καμία πολιτική δύναμη του δημοκρατικού τόξου.
Οι επιθέσεις αυτές είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα πράξεων ανομίας που ξεκινούν από καταλήψεις και βανδαλισμούς δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και χθες έφτασαν μέχρι την ακραία αθλιότητα προσβολής Ιερού Ναού» είπε ο κ.Κουμουτσάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης