Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Χρειαζόμαστε σημαντικές μεταρρυθμίσεις αλλά πρέπει να δούμε το περιεχόμενο τους

Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Χρειαζόμαστε σημαντικές μεταρρυθμίσεις αλλά πρέπει να δούμε το περιεχόμενο τους
Ο κ.Στουρνάρας ανέφερε ότι κάποιοι δείκτες της οικονομίας έχουν βελτιωθεί και ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα είπε ο κ.Ζαχαριάδης
Την θέση ότι πράγματι η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις διατύπωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος ωστόσο σημείωσε ότι πρέπει να συζητήσουμε το περιεχόμενο των μεταρρυθμίσεων αυτών.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του διοικητή της ΤτΕ, Γ.Στουρνάρα ότι οι φόροι δεν επαρκούν αλλά χρειάζονται και μεταρρυθμίσεις, ο κ.Ζαχαριάδης υποστήριξε ότι το μήνυμα του κ.Στουρνάρα είναι ότι κάποιοι δείκτες της οικονομίας έχουν βελτιωθεί και ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα.
Ωστόσο, ο κ.Ζαχαριάδης αφού αναφέρθηκε σε μια σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών που έχει λάβει το τελευταίο διάστημα στο μέτωπο των μεταρρυθμίσεων, διερωτήθηκε γιατί «δεν έκαναν αυτές τις αλλαγές όσοι πέρασαν από θέσεις ευθύνης», αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο αιχμές και κατά του κ.Στουρνάρα, ο οποίος είχε διατελέσει υπ.Οικονομικών.
Στο θέμα των καταλήψεων, ο κ.Ζαχαριάδης είπε πως «η χρήση βίας φέρνει δράση και αντίδραση».
«Να μην είμαστε ανεκτικοί στην ανομία, αλλά να μη δημιουργούμε ζητήματα εκεί που δεν υπάρχουν» τόνισε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως «επικοινωνιακά είναι ένα θέμα που δεν υπάρχει στην καθημερινότητα του πολίτη».
Όσον αφορά για τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών, ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι έχουν τεθεί ενιαία κριτήρια για όλους.
«Μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα αλλά και λιγότερα...
Αυτός είναι ο διαγωνισμός.
Συνιστώ ψυχραιμία, εμείς δεν θέλουμε να αδικήσουμε κανένα για όλους ισχύουν τα ίδια.
Οι κανόνες είναι οι ίδιοι» είπε ο κ.Ζαχαριάδης.

www.bankinngews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης