Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης: Κάθε προσδοκία ξεπέρασε το τίμημα για τις τηλεοπτικές άδειες – Πολύ μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης

Σπίρτζης: Κάθε προσδοκία ξεπέρασε το τίμημα για τις τηλεοπτικές άδειες – Πολύ μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης
Εάν η Digea δεν συμμορφωθεί με το κλείσιμο των τηλεοπτικών σταθμών, θα παρέμβουν τα όργανα της Πολιτείας είπε ο κ.Σπίρτζης
Πολύ μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης χαρακτήρισε το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ο υπουργός Υποδομών, Χρ. Σπίρτζης αναφέροντας πως το συνολικό τίμημα που θα λάβει το ελληνικό Δημόσιο ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
«Ούτε εμείς δεν περιμέναμε ότι το τίμημα θα φτάσει σε τέτοιο ποσό» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Σπίρτζης, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν θα μείνουν άνεργοι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ λόγω του κλεισίματος των σταθμών που δεν πήραν άδεια.
«Δεν θα μείνουν άνεργοι εργαζόμενοι στο χώρο των καναλιών γιατί οι νέοι ιδιοκτήτες καναλιών θα απορροφήσουν το προσωπικό καθώς ο νόμος προβλέπει ελάχιστο αριθμό εργαζόμενων για κάθε σταθμό.
Πιστεύω ότι οι εργαζόμενοι, γενικά στον χώρο των ΜΜΕ, θα έχουν πολύ περισσότερες θέσεις εργασίας, με τη συνολική ρύθμιση» υποστήριξε ο κ.Σπίρτζης, ο οποίος απηύθυνε προειδοποίηση προς τη Digea για το τέλος εκπομπής του σήματος όσων σταθμών δεν πήραν άδεια εντός 90 ημερών.
«Σε περίπτωση που η Digea δεν συμμορφωθεί, τα συντεταγμένα όργανα της πολιτείας υποχρεούνται να πράξουν το καθήκον τους» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Σπίρτζης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης