Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Πολιτικό Βατερλό για την κυβέρνηση η αποχώρηση Καλογρίτσα – Κακουργηματικές οι ευθύνες

Λοβέρδος: Πολιτικό Βατερλό για την κυβέρνηση η αποχώρηση Καλογρίτσα – Κακουργηματικές οι ευθύνες
«Όλο αυτό το σκηνικό που εκθέτει ηθικά και πολιτικά τους κυβερνώντες, δεν έχει τελειώσει» 
Ως «πολιτικό Βατερλό» της κυβέρνησης χαρακτηρίζει την αποχώρηση του Χρήστου Καλογρίτσα από τον διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.
«Η αποχώρηση ενός από τους τέσσερις που υπερθεμάτισαν για να πάρουν την τηλεοπτική άδεια, συνιστά πολιτικό Βατερλό για την κυβέρνηση.
Συνιστά απόδειξη ότι η επιτροπή του Υπουργείου Τύπου ψευδώς βεβαίωσε ότι έχουν οι υπερθεματιστές εξουσία διαθέσεως των κεφαλαίων με τα οποία χτύπησαν τις τηλεοπτικές άδειες.
Είναι λόγια της ιδίας της πενταμελούς επιτροπής», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος, κάνοντας στη συνέχεια λόγο για κακουργηματικές ευθύνες:
«Οι ευθύνες είναι ευθύνες κακουργημάτων.
Όλο αυτό το σκηνικό που εκθέτει ηθικά και πολιτικά τους κυβερνώντες, δεν έχει τελειώσει.
Το θέατρο του παραλόγου έχει συνέχεια με τις ενστάσεις που θα κατατεθούν για την υπόλοιπη διαδικασία που αφορά τους επόμενους υπερθεματιστές, καθώς επίσης υπάρχει και η πολύ μεγάλη εκκρεμότητα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή που ερευνά αν είναι σύμφωνος με το ενωσιακό δίκαιο ο αριθμός τέσσερα των αδειών και τέλος τις υποθέσεις που σχετίζονται με το συμβούλιο της επικρατείας.
Δεν υπάρχει κρατικό ή ευρωπαϊκό όργανο, διοικητικό ή δικαστικό που θα καλύψει αυτές τις αθλιότητες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης