Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δημοκρατικό κόμμα – Θυμίζει δικτατορία

Λοβέρδος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δημοκρατικό κόμμα – Θυμίζει δικτατορία
«Το έκανε ο Γιώργος Παπαδόπουλος δύο φορές, με “κοινωνικό διάλογο”, υποτιθέμενο και επιτροπές, ένα καθεστώς αντιδημοκρατικό»
Με σκληρά λόγια απευθύνθηκε προς τα κυβερνόν κόμμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή τη συγκρότηση Επιτροπής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.
«Έχοντας στο μυαλό τους αείμνηστους Κωνσταντίνο Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς και τους πρωθυπουργούς Κώστα Σημίτη και Κώστα Καραμανλή, που έκαναν αναθεωρήσεις του ελληνικού Συντάγματος προσφεύγοντας αποκλειστικά και μόνο στην κοινοβουλευτική διαδικασία, σεβόμενοι δηλαδή τον θεσμό.
Και να αντιπαραβάλλω τη θεσμική πρακτική με την σημερινή πρακτική του νυν πρωθυπουργού που συγκρότησε αυτή την Επιτροπή για να κάνει λέει “κοινωνικό διάλογο” για την αναθεώρηση του Συντάγματος, κάτι που θυμίζει, κύριε Πρόεδρε, θυμίζει δικτατορία», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο κ. Λοβέρδος, ενώ πρόσθεσε:
«Το έκανε ο Γιώργος Παπαδόπουλος δύο φορές, με “κοινωνικό διάλογο”, υποτιθέμενο και επιτροπές, ένα καθεστώς αντιδημοκρατικό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε πολλές περιπτώσεις δεν θυμίζει δημοκρατικό κόμμα.
Είναι μία πάρα πολύ έντονη στιγμή αυτή».
Επίσης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σχολίασε πως ο κ. Τσίπρας «το πρωί δελεάζει δικαστές και το βράδυ… κερνάει ποτά», αναφερόμενος στη χθεσινή εκδήλωση στο Μέγαρο Μαξίμου…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης