Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τη Δευτέρα (7/11) η Διάσκεψη Προέδρων της Βουλής για τη συγκρότηση του ΕΣΡ

Τη Δευτέρα (7/11) η Διάσκεψη Προέδρων της Βουλής για τη συγκρότηση του ΕΣΡ
Στόχος της κυβέρνησης είναι στην προσεχή Διάσκεψη να έχει λήξει το θέμα του ΕΣΡ
Την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 στις 3 το μεσημέρι αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.
Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης έχει αναλάβει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις, εντείνει τις επαφές με τα κόμματα προκειμένου να εξευρεθεί λύση και τη Δευτέρα να λήξει το θέμα.
Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα ο κ. Κουμουτσάκος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο τόνισε πως πρώτα θα καταργηθεί ο νόμος Παππάς και μετά θα συγκροτηθεί το ΕΣΡ, ενώ χθες (1/11/2016) η ΝΔ σε μια προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου πρότεινε για την προεδρία του ΕΣΡ τον τέως πρόεδρο του Αρείου Πάγου Αθανάσιο Κουτρομάνο.
Από την πλευρά του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, δήλωσε χθες στο κανάλι Ε «χαιρετίζω την στάση της ΝΔ να προτείνει πρόσωπο για την προεδρία του ΕΣΡ», ενώ υπογράμμισε πως υπάρχει χρόνος η ΝΔ να μετακινηθεί από το παρών στο «Ναι».
«Είμασε σε τροχιά σύγκλισης με τη ΝΔ και η πρόταση της ΝΔ για Κουτρομάνο στέλνει μήνυμα συναίνεσης και στα υπόλοιπα κόμματα», είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης