Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσόγονος: Να καταλήξουμε σε ένα διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που δεν θα καταπέσει στα δικαστήρια

Χρυσόγονος: Να καταλήξουμε σε ένα διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που δεν θα καταπέσει στα δικαστήρια
Πρέπει να δοθεί έμφαση στο να μπει η χώρα σε τροχιά ανάκαμψης είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι το ζητούμενο στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών είναι να υπάρξει ένας διαγωνισμός που δεν θα καταπέσει στα δικαστήρια διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Χρυσόγονος.
«Πρώτα απ’ όλα δεν ξέρουμε το σκεπτικό του ΣτΕ αλλά σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο είναι να καταλήξουμε σε ένα διαγωνισμό  που δεν θα καταπέσει στα δικαστήρια, οπότε και η απαίτηση για ισονομία των πολιτών να ικανοποιηθεί αλλά και σε κάποιο βαθμό να εισπράξει χρήματα το δημόσιο» τόνισε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Χρυσόγονος.
«Αυτό προϋποθέτει να υπάρχει συναίνεση.
Η ΝΔ δεν μπορεί να λέει όχι σε όλα, έχει κάνει μια κίνηση θετική με την πρόταση του κ. Κουτρουμάνου, συναινετικές κινήσεις όμως έχει κάνει και η κυβέρνηση.
Θέλω να ελπίζω ότι τελικώς θα βρεθεί λύση.
Δεν υπάρχει άλλη χώρα που να μην έχει γίνει διαγωνισμός για τις άδειες» υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ερωτηθείς για τον ανασχηματισμό ο κ.Χρυσόγονος είπε πως αυτός είναι αρμοδιότητα του πρωθυπουργού, επισημαίνοντας ότι αυτό που έχει υπογραμμίσει είναι «ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στο να μπει η χώρα σε τροχιά ανάκαμψης».
«Το οξύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κοινωνία πρόσθεσε είναι η ανεργία όποτε η κυβέρνηση πρέπει να εκπονήσει μια πολιτική αναπτυξιακή, αλλά για να υπάρξει αυτή θα πρέπει να υπάρχει ένα πλαίσιο πολιτικής σταθερότητας» τόνισε ο κ.Χρυσόγονος, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι δανειστές τελικώς δεν θα ρυμουλκηθούν από τις απαιτήσεις του ΔΝΤ, «οι εκπρόσωποι του οποίου μας λένε ότι αρκούν 400 ευρώ τον μήνα για να ζήσεις, όταν εκείνοι παίρνουν 400 ευρώ την ημέρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης