Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος για ΕΣΡ: Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δικαιώθηκε – Ο ΣΥΡΙΖΑ ασπάστηκε τις θέσεις μας

Λοβέρδος για ΕΣΡ: Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δικαιώθηκε – Ο ΣΥΡΙΖΑ ασπάστηκε τις θέσεις μας
«Αποδείξαμε ότι αν και είμαστε ένα μικρότερο σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμμα, συνεχίζουμε να χαράσσουμε μεγάλους δρόμους για τα πολιτικά και κοινωνικά ζητούμενα»
Η απόφαση για συγκρότηση του Ε.Σ.Ρ. αποτελεί δικαίωση για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, υποστηρίζει σε σχετική του ανακοίνωση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος.
«Μήνυμα νίκης της δημοκρατίας και μήνυμα δικαίωσης των θέσεων και ενεργειών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Αποδείξαμε ότι αν και είμαστε ένα μικρότερο σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμμα, συνεχίζουμε να χαράσσουμε μεγάλους δρόμους για τα πολιτικά και κοινωνικά ζητούμενα.
Πρώτοι και μόνοι αγωνιστήκαμε για την δημιουργία ενός ακομμάτιστου Ε.Σ.Ρ. υποστηρίζοντας σθεναρά, αταλάντευτα και με πρόσκαιρο κόστος εκείνο που αποτελούσε την μόνη θεσμικά ορθή και αξιόπιστη λύση», ανέφερε σε δήλωση του μετά τη Διάσκεψη των Προέδρων ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
«Σημασία δεν έχουν πάντα οι αριθμοί αλλά η ποιότητα, οι αρχές και οι αξίες.
Κι εμείς αποδείξαμε ότι και ποιότητα διαθέτουμε και ότι τις αξίες της δημοκρατίας και του πλουραλισμού τις υπηρετούμε με σταθερή πίστη και προσήλωση», συμπλήρωσε.
Καταλήγοντας, ο κ. Λοβέρδος χαιρετίζει το ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση που τελικά ασπάστηκαν τις θέσεις του κόμματός του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης