Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης: Πολιτικό ατύχημα αυτή η κυβέρνηση – Να οδηγηθεί σε εκλογές η χώρα

Αυγενάκης: Πολιτικό ατύχημα αυτή η κυβέρνηση – Να οδηγηθεί σε εκλογές η χώρα
Είμαστε μπροστά σε μια μεγάλη πολιτική αλλαγή υποστήριξε ο γραμματέας της ΝΔ
Την θέση ότι η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές διατύπωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης, ο οποίος χαρακτήρισε την κυβέρνηση Τσίπρα «πολιτικό ατύχημα».
«Είμαστε μπροστά σε μια μεγάλη πολιτική αλλαγή.
Η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές.
Τώρα είναι η ώρα να αφήσουμε όσα μας χωρίζουν και να δούμε τι ενώνει τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις» είπε μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm ο κ.Αυγενάκης, ο οποίος επεσήμανε την ανάγκη «να τεθεί σε εφαρμογή το εθνικό σχέδιο της ΝΔ για έξοδο της χώρας από την κρίση» χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση «πολιτικό ατύχημα».
«Η θέση της ΝΔ είναι ότι χρειάζεται διευθέτηση του χρέους αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν αποτελεί ικανή εξέλιξη για την έξοδο από την κρίση.
Χρειάζονται αλλαγές στο κράτος και στη δημόσια διοίκηση και μεταρρυθμίσεις που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και θα φέρουν επενδύσεις» τόνισε ο κ.Αυγενάκης, υπογραμμίζοντας ότι η ΝΔ θέλει κοινωνικές συμμαχίες.
Όπως είπε, η επόμενη μέρα με κυβέρνηση τη ΝΔ και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν θα είναι εύκολη, ενώ ανέφερε πως ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν δημιουργήσει ένα πεδίο ακραίων λαϊκιστών που επενδύουν στο λαϊκισμό και όχι στη σοβαρότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης