Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Αθήνα ο Moscovici 28 – 29 Νοεμβρίου – Όλο το πρόγραμμα του Ευρωπαίου Επιτρόπου

tags :
Στην Αθήνα ο Moscovici 28 – 29 Νοεμβρίου – Όλο το πρόγραμμα του Ευρωπαίου Επιτρόπου
Τη Δευτέρα 28/11 στις 17:00 η συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα
Επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα, στις 28 και 29 Νοεμβρίου, ο Επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων Pierre Moscovici.
Όπως έγινε γνωστό, ο Γάλλος επίτροπος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις 17:00 στο Μέγαρο Μαξίμου.
Νωρίτερα, στις 15:00 θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δήμο Παπαδημητρίου, ενώ στις 18:15, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Το βράδυ της Δευτέρας 28/11, ο επίτροπος θα εκφωνήσει κεντρική ομιλία, κατά τη διάρκεια δείπνου, που οργανώνεται στο πλαίσιο του Συνεδρίου "THE GREEK ECONOMY CONFERENCE" από το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο (ώρα 20:30, ξενοδοχείο "Athenaeum Intercontinental").
Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, ο Moscovici θα συμμετάσχει σε πρόγευμα εργασίας με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΒ και αμέσως μετά θα συναντηθεί με την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εφη Αχτσιόγλου (ώρα 10:15, στο Υπουργείο).
Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου του Επιτρόπου στα γραφεία της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα (ώρα 11:15) ενώ το πρόγραμμα του Ευρωπαίου Επιτρόπου θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στο 7ο Δημοτικό Σχολείο του δήμου Γέρακα (ώρα 14.00, Αισώπου 11Β, Γέρακας), πρότυπο έργου ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα), που συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ (πρόγραμμα Jessica).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης