Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Η επιστροφή στην κανονικότητα περνάει μέσα από τη μονιμοποίηση της εργασιακής ζούγκλας

Κουτσούμπας: Η επιστροφή στην κανονικότητα περνάει μέσα από τη μονιμοποίηση της εργασιακής ζούγκλας
Στην Άρτα βρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας
«Η επιστροφή στην κανονικότητα, περνάει μέσα από τη μονιμοποίηση της εργασιακής ζούγκλας, της αύξησης του βαθμού εκμετάλλευσης της εργατικής τάξης», τόνισε από την Άρτα ο Γ.Γ. της ΚΕ του Κ.Κ.Ε,  Δ. Κουτσούμπας.
Μιλώντας σε πολιτική συγκέντρωση του κόμματος
Υπογράμμισε πως «όλα τα κυβερνητικά στελέχη, ο ίδιος ο Τσίπρας, αλλά και οι εφημερίδες τους, αναπαράγουν με διάφορους τρόπους, πως η βελτίωση της οικονομικής και κοινωνικής θέσης του λαού, περνάει μέσα από το στόχο της κυβέρνησης να ολοκληρώσει το πρόγραμμα, να υλοποιήσει το μνημόνιο, δηλαδή, να υλοποιήσει το σχέδιο για την περαιτέρω φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, για την ανάκαμψη της καπιταλιστικής κερδοφορίας».
Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί ότι αυτό είναι η "επιστροφή στην κανονικότητα" και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για "επιστροφή στην κανονικότητα,
την οποία διατυμπανίζει σε όλους τους τόνους, επιδιώκοντας σώνει και καλά, να βάλει τον ίδιο τον λαό να υιοθετήσει, ως δικούς του, τους στόχους του μεγάλου κεφαλαίου και της ΕΕ.
Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα, η επιστροφή στην κανονικότητα σημαίνει να νομιμοποιηθούν στη λαϊκή συνείδηση οι δεκάδες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, στην ασφάλιση και στην πρόνοια, στις κοινωνικές δαπάνες, συμβιβασμό με την ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Ο ίδιος μίλησε για γενίκευση της μερικής απασχόλησης, με μισθούς πείνας.
Επιπλέον, τόνισε ότι η  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συμμετέχει ενεργά σε όλους τους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς, έχει νομιμοποιήσει στο Αιγαίο την παρουσία του ΝΑΤΟ, έχει στηρίξει όλες τις ΝΑΤΟϊκές αποφάσεις που συνιστούν πολεμική προετοιμασία απέναντι στη Ρωσία.
«Η κυβέρνηση γιορτάζει τα δύο χρόνια του αγώνα της, για τα συμφέροντα του κεφαλαίου», κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης