Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αναγνωστοπούλου: Πρόθεση της κυβέρνησης να κλείσει η αξιολόγηση χωρίς πρόσθετα μέτρα

Αναγνωστοπούλου: Πρόθεση της κυβέρνησης να κλείσει η αξιολόγηση χωρίς πρόσθετα μέτρα
Εάν οι Ευρωπαίοι επιμείνουν σε προ – νομοθέτηση μέτρων, θα έχει κάνει η Ευρωζώνη ένα βήμα πιο κοντά στην αποσύνθεση είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να κλείσει την αξιολόγηση χωρίς πρόσθετα μέτρα διατύπωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία υπογράμμισε πως δεν είναι στην κουλτούρα της Ευρώπης η προ – νομοθέτηση μέτρων.
«Πολλά από τα κράτη μέλη της ΕΕ δεν θεωρούν ότι θα πρέπει να υπάρξει προ νομοθέτηση μέτρων υποστηρίζοντας ότι τέτοια φαινόμενα δεν υπάρχουν στην κουλτούρα της Ευρώπης.
Εάν επιμείνουν σε αυτή την κατεύθυνση τότε η ΕΕ και η ευρωζώνη θα έχει προχωρήσει ένα βήμα πιο κοντά στην αποσύνθεση» τόνισε με δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm η κα.Αναγνωστοπούλου, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση επιμένει σε αυτό που δεν στραγγαλίζει τη χώρα και δεν υποβαθμίζει την Δημοκρατία στην Ευρώπη.
Όσον αφορά τις δηλώσεις Ξυδάκη περί δραχμής, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι δεν άνοιξε θέμα συζήτησης της δραχμής λέγοντας ότι «έθεσε ένα θέμα σε μια εποχή που η ιστορία γυρίζει σελίδα».
«Θα πρέπει σε αυτή τη χώρα να συζητάμε τις προοπτικές της Ελλάδας.
Συζήτηση σε αυτή τη χώρα πρέπει να γίνεται» τόνισε η κα.Αναγνωστοπούλου, η οποία ερωτηθείσα για την αντιπαράθεση Βούτση – Τσακαλώτου στη Βουλή, είπε πως κανείς δεν πρέπει να δώσει έκταση.
Σχολιάζοντας τις τουρκικές προκλήσεις είπε ότι η Τουρκία είναι απρόβλεπτος παράγοντας ενώ χαρακτήρισε ακραία εθνικιστική την πολιτική Erdogan.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης