Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος: Περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα της επίσκεψης του B. Yildirim στην Αθήνα

Κουμουτσάκος: Περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα της επίσκεψης του B. Yildirim στην Αθήνα
Την ερχόμενη Δευτέρα 19/6 η συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας
Την θέση ότι η ΝΔ περιμένει να δει το αποτέλεσμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού της Τουρκίας, B. Yildirim, ο οποίος θα βρεθεί στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα 19/6 διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος.
«Είναι καλό ότι υπάρχουν επαφές και μάλιστα σε επίπεδο πρωθυπουργού με τους Τούρκους γείτονές μας αρκεί αυτές οι συναντήσεις να μην μένουν και να μην περιορίζονται στο να εκπέμψουν ένα θετικό μήνυμα δημοσίων σχέσεων χωρίς να αγγίζουν την ουσία των προβλημάτων.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Η Τουρκία εδώ και μήνες έχει ανεβάσει πάρα πολύ τη θερμοκρασία στο Αιγαίο με επίμονη παραβατική και προκλητική συμπεριφορά.
Καλώς έρχεται.
Θα περιμένουμε να δούμε όμως το πραγματικό αποτέλεσμα αυτής της επίσκεψης διότι το να παρουσιάζεται μονίμως ότι είναι όλα καλά, ότι υπάρχει ένα καλό κλίμα την ώρα που υφιστάμεθα αυτές τις προκλήσεις και αυτή την αμφισβήτηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, ε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μία απόκλιση μεταξύ των δύο μηνυμάτων.
Θα περιμένουμε να δούμε αν έχει ουσία» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κουμουτσάκος.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, στις 15:00, με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας B. Yildirim.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης