Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Να ξεπεράσουμε τους 100.000 ψηφοφόρους στις εκλογές για το νέο αρχηγό της Κεντροαριστεράς

Λοβέρδος: Να ξεπεράσουμε τους 100.000 ψηφοφόρους στις εκλογές για το νέο αρχηγό της Κεντροαριστεράς
Δεν με προβληματίζουν οι διαφωνίες όσον αφορά την ηλεκτρονική ψηφοφορία είπε ο κ.Λοβέρδος
Την ανάγκη οι υποψήφιοι για την αρχηγία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς να συμβάλλουν έτσι ώστε να προσέλθουν στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου αρχηγού μερικές δεκάδες χιλιάδες ψηφοφόροι επεσήμανε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Αν. Λοβέρδος.
«Προσδοκώ από τον αγώνα τους να προκύψει πολύς κόσμος που θα έρθει στην κάλπη, να ξεπεράσουμε τις 100.000, πράγματι, και να έχουμε μία παρουσία που θα εγγυάται διψήφιο αριθμό στις βουλευτικές» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Λοβέρδος.
Ερωτηθείς για τις διαφωνίες που εκφράζονται αναφορικά με την ηλεκτρονική ψηφοφορία ο κ.Λοβέρδος είπε πως δεν τον ανησυχούν.
«Θα υπάρχουν διαφωνίες.
Σε όλα τα θέματα θα υπάρχουν οι διαφωνίες, ειδικά σε ένα χώρο όπως η Κεντροαριστερά που έχει πληθώρα στελεχών και πρέπει να αποκτήσει και πληθώρα ψηφοφόρων, πάλι.
Δεν με προβληματίζει αυτό.
Με προβληματίζει ότι όταν η επιτροπή Αλεβιζάτου, που έχει όλα τα εχέγγυα της εντιμότητας και της αμεροληψίας, καταλήξει αυτό, θα πρέπει το σεβαστούμε όλοι» είπε ο κ.Λοβέρδος.
Σημειώνεται πάντως πως ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης είχε ανεβάσει πολύ παραπάνω τον πήχη της προσέλευσης των ψηφοφόρων, υπογραμμίζοντας πως «αν ψηφίσουν 200.000 σε αυτή τη διαδικασία κανείς δεν θα τολμήσει να αμφισβητήσει τον αρχηγό, αν ψηφίσουν 50.000 μπορεί να υπάρξουν αμφιβολίες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης