Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρασκευόπουλος: Οι πρωτεργάτες της διαφθοράς στοχοποιούν μια πολιτική για εξανθρωπισμό των φυλακών

Παρασκευόπουλος: Οι πρωτεργάτες της διαφθοράς στοχοποιούν μια πολιτική για εξανθρωπισμό των φυλακών
«Δεν πρόκειται να επαναλάβω  γνωστές διαψεύσεις», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παρασκευόπουλος
«Οι πρωτεργάτες της διαφθοράς και του εκφασισμού στοχοποιούν μια πολιτική για εξανθρωπισμό των φυλακών και για περισσότερη ασφάλεια χάρη στην επανένταξη», αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παρασκευόπουλος, με αφορμή άρθρο  "Μωρέ, μπαμ και κάτω!", που δημοσιεύθηκε σήμερα στο Πρώτο Θέμα, με υπογραφή Θ. Αναστασιάδη.
Ο κ. Παρασκευόπουλος τόνισε «αποτελεί τίτλο τιμής για τους ίδιους τους πληττόμενους να βάλλονται από ένα ρυπαρογράφημα, που καλεί τους πολίτες να αυτοδικούν και τον Στρατό και την Αστυνομία να μπουν στο πανεπιστήμιο για να επαναφέρουν την τάξη.
Χουντική ιδεολογία και πρακτική σε περίοδο Δημοκρατίας!»
«Δεν πρόκειται να επαναλάβω  γνωστές διαψεύσεις», πρόσθεσε ο κ. Παρασκευόπουλος και συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι «ο πολίτης έχει έγκυρα πληροφορηθεί, ότι η αποσυμφορητική νομοθεσία (ο λεγόμενος νόμος Παρασκευόπουλου ανάμεσά της) συνέβαλε ταυτόχρονα στον εξανθρωπισμό των φυλακών και στη μείωση της εγκληματικότητας.
Ο Πρωθυπουργός στην Βουλή το εξήγησε καθαρά, ο αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη επίσης».
«Άλλο με απασχολεί: να προχωρεί γρήγορα και αποτελεσματικά η δικαιοσύνη στην δικαιοκρατική αντιμετώπιση της οικονομικής διαφθοράς, γιατί τότε οι φασίστες θα χάσουν τα οικονομικά ερείσματα και τα μέσα τους, καθώς και τα συμφέροντά τους από μίζες και εκβιασμούς», κατέληξε ο κ. Παρασκευόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης