Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση προσπαθεί με πονηρό τρόπο να διασώσει τον Καμμένο

Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση προσπαθεί με πονηρό τρόπο να διασώσει τον Καμμένο
Η κυβέρνηση της Αριστεράς ήταν έτοιμη να συμμετάσχει σε λαθρεμπόριο όπλων εναντίον αμάχων διερωτήθηκε ο κ.Γεωργιάδης
Την θέση ότι η κυβέρνηση προσπαθεί με πονηρό τρόπο να συγκαλύψει και να διασώσει τον υπ. Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένο για την υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Η σύμβαση που είχε υπογράψει ο Πάνος Καμμένος με τον κ. Παπαδόπουλο και την εταιρεία του για την πώληση 300.000 βλημάτων έληξε στις 31 Ιουλίου όπου και έπρεπε να πάρουμε τα χρήματα.
Το να έρχεται τώρα ο Φίλης ή ο κ. Κυρίτσης ή ο κ.Σκουρλέτης και να λένε ότι πρέπει να ματαιωθεί η σύμβαση είναι στην ουσία ένας πονηρός τρόπος για να διασώσουν τον κ.Καμμένο» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην εμπλοκή του Β. Παπαδόπουλου στην εν λόγω υπόθεση.
«Εδώ έχουμε την εμπλοκή του κ.Παπαδόπουλου, ο οποίος είναι καταδικασμένος όχι μόνο από την ελληνική δικαιοσύνη, αλλά από μια σειρά άλλων χωρών για λαθρεμπόριο όπλων σε μια μεταφορά ενός τεράστιου αριθμού πυρομαχικών όπου, όπως φαίνεται, δεν αφορούσαν την Σαουδική Αραβία, γιατί η Σαουδική Αραβία δεν ζητούσε 300.000 βλήματα αλλά 100.000.
Όταν βάζεις έναν λαθρέμπορο όπλων σε μια μεταφορά όπλων και περισσεύουν όπλα τι περιμένεις να συμβαίνει;
Ποια είναι η λογική αντίδραση του υπ. Άμυνας αφού δεν πήρε τα λεφτά και παρήλθε η 31η Ιουλίου και έρχονται οι Σαουδάραβες τέλος Αυγούστου στην Αθήνα και λένε στον ταξίαρχο «εμείς δεν ξέρουμε κανέναν κύριο Παπαδόπουλο».
Δεν είναι να φωνάξει τις υπηρεσίες του και να πει για ψάξτε ποιος είναι αυτός ο Παπαδόπουλος, μήπως είναι κανένας απατεώνας;
Αυτό δεν θα έκανε ο κάθε υπουργός;
Ο κ.Καμμένος όχι, δεν έκανε αυτό αλλά ζήτησε την σύλληψη του ταξιάρχου διότι αποκάλυψε στους Σαουδάραβες την ύπαρξη Παπαδόπουλου.
Η κυβέρνηση της Αριστεράς του συνασπισμού, της ειρήνης και των κινημάτων ήταν έτοιμη να συμμετάσχει σε λαθρεμπόριο όπλων εναντίον αμάχων;» διερωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης