Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Ο Καμμένος παραπλάνησε μετά δόλου τη Βουλή για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία

Γεωργιάδης: Ο Καμμένος παραπλάνησε μετά δόλου τη Βουλή για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία
Ελπίζω ο Καμμένος να αφήσει τα θεατρινίστικα και να απαντήσει επί της ουσίας είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την θέση ότι ο Πάνος Καμμένος παραπλάνησε μετά δόλου τη Βουλή στην υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης ενόψει της σημερινής συζήτησης στη Βουλή, η οποία έχει λάβει διαστάσεις ολομέτωπης σύγκρουσης της κυβέρνησης με την αντιπολίτευση.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Γεωργιάδης διερωτήθηκε γιατί στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής τον Ιανουάριο του 2017 ο υπουργός Άμυνας δεν ενημέρωσε τα κόμματα ότι θα υπάρχει και ένας Παπαδόπουλος ως εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας που μάλιστα είναι καταδικασμένος για λαθρεμπόριο όπλων.
«Ελπίζω ο Καμμένος να αφήσει τα θεατρινίστικα και να απαντήσει επί της ουσίας» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι «μίζες υπάρχουν σίγουρα αλλά δεν ξέρω ποιός τις έχει πάρει».
«Φαίνεται ότι έγινε προσπάθεια να πωληθούν κρυφά 200.000 βλήματα πίσω από μια επίσημη συμφωνία» είπε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας πως η συζήτηση στη Βουλή εξελίσσεται σε κομβικό σημείο και από τη στάση του κ. Τσίπρα θα κριθεί αν θα βαρύνουν και τον ίδιο τυχόν ποινικές ευθύνες που ενδεχομένως προκύψουν.
Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε γελοία ιστορία τα όσα περί πρακτόρων που δήθεν διέρρευσαν έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης