Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας: Κατέρρευσε στη Βουλή η σκανδαλολογία ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για τη διακρατική συμφωνία με τη Σ. Αραβία

Βίτσας: Κατέρρευσε στη Βουλή η σκανδαλολογία ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για τη διακρατική συμφωνία με τη Σ. Αραβία
Στο μεγαλύτερο μέρος της η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει τηρηθεί με εντιμότητα τόνισε ο κ.Βίτσας
Την θέση ότι κατά την πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή κατέρρευσε όλη η σκανδαλολογία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τη διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δ. Βίτσας.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο 24/7 και κληθείς να σχολιάσει το διαφαινόμενο τέλος της εν λόγω συμφωνίας, ο κ.Βίτσας υποστήριξε ότι του αρκεί «το γεγονός ότι η Σαουδική Αραβία είναι σε εμπόλεμη κατάσταση με την Υεμένη, έστω και αν δεν έχει κηρυχθεί επίσημα ο πόλεμος, για να πω ότι δεν πρέπει να πωληθεί πολεμικό υλικό σ' αυτή τη χώρα».
Αναφερόμενος στη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, ο κ.Βίτσας υπογράμμισε ότι «έχει τακτικό χαρακτήρα και έχει τηρηθεί στο μεγαλύτερο μέρος της με εντιμότητα η συνεργασία αυτή».
Εν τω μεταξύ, με μήνυμα του στο twitter και αναφορικά με τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης τονίζει ότι αύριο 30/11 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα εγκρίνει ψήφισμα για την εντεινόμενη κρίση στην Υεμένη, με πρόταση για εμπάργκο πώλησης όπλων προς τη Σαουδική Αραβία.
«Η Ευρωομάδα της Αριστεράς θα το υπερψηφίσει.
Ελπίζω να κάνουν το ίδιο όλοι οι Έλληνες Ευρωβουλευτές.
Είμαι δε βέβαιος ότι η κυβέρνησή μας θα κάνει αυτό που πρέπει» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης